Haberler

Valelere Ses Çıkarmayan Polis Vatandaşı Affetmiyor

Güncelleme:

Sokakları sahiplenen, trafiği kafasına göre durduran, hatta ana caddeye müşterilerinin araçlarını çift sıra park eden valelere vatandaşın iddiasına göre polis karışmıyor.

Türkiye'nin genelinde trafik ile birlikte otopark sorunu da ciddi bir hal aldı ve bu sorun yeni bir mesleği doğurdu. VALE. Ancak bu yeni mesleğe uygulanan ayrıcalıklar vatandaşın tepkisini çekiyor.

VALELER SANKİ SOKAKLARIN SAHİBİ

Sokakları sahiplenen, trafiği kafasına göre durduran, hatta ana caddeye müşterilerinin araçlarını çift sıra park eden valelere vatandaşın iddiasına göre polis karışmıyor.

POLİSİN VATANDAŞI AFFETMİYOR

Sokak aralarında trafiği engellemeyen araçlarının çekilmesinden şikayetçi olan vatandaşlar 176 liralık para cezasının yanında günlük 10 tl otopark ve 90 liralık çekici masrafı ile karşı karşıya kalıyor. Üstelik 2008 yılında yayınlanan genelgeye göre trafik akışını engellemeyen park yasağı araçlar çekilmeyecek, sadece trafik cezası kesilecek.

KAMERAYA YANSIDILAR

Sözcü Tv Ekibi park sorunundaki çifte standartı araştırmak için valelerin en yoğun olduğu Etiler Nispetiye Caddesi'ndeydi. (Kaynak:Sözcü)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Türkiye Sözcü Otomobil Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

Kürt kızıMobil-IOS:

Terbiyesizlik yapmayın.... Polise laf yok

23
17
yanıtYanıtla
ABREKMobil-ANDROID:

POLİSLER DE BUNDAN HOŞNUT DEĞİL AMA O VALELERİN ÇALIŞTIĞI GECEKLUBÜ, OTEL YADA RESTORANT SAHİPLERİNİN YA SİYASİ BAĞLANTILARI OLUYOR, YADA EMNİYET MÜDÜRLERİNDEN BAZISINA SPONSORLUK YAPIYORLAR.. POLİS MEMURU DEĞİL RÜŞVETİ ALAN BAŞTAKİLERE BAKIN.. SADECE HANGİ MÜDÜR ÇOCUĞUNUN KOLEJ TAKSİTİNİ KİMİN ÖDEDİĞİ ARAŞTIRILSA BİLE BİR SÜRÜ PİSLİK ÇIKACAK ORTAYA, AMA GÖRMEZDEN GELİNİYOR..

27
0
yanıtYanıtla
swatMobil-ANDROID:

vali mekan sahibini tanıyor ise talimat verir polise bu mekana karışmayn diye.polis napsn o zaman. anca polise vurun hc valiye bld.başk.ina bsey demeyin

15
3
yanıtYanıtla
siirtliMobil-ANDROID:

bence olayın içinde rusvet var

6
7
yanıtYanıtla
mehoMobil-ANDROID:

restorankar yemek ve harçlık veriyor ya vatandaş sap

8
4
yanıtYanıtla
aziz:

deynekçileri ispark bitirince valeler çıktı piyasaya yeni deynekçiler

10
1
yanıtYanıtla
Helal olsun:

Hep bunlar CHP''nin saçma sapan vaatlerinden dolayı insanların beynini bulandırmasından kaynaklanıyor. İSTİFA ET KILIÇDAROĞLU

2
9
yanıtYanıtla
azer Mobil-ANDROID:

türkiyede amiri memuru işçisi tayyibin adamı neden bi şey diyemiyorlar anlamadizmi

8
2
yanıtYanıtla
Knightleon43:

money konuşur onlar susar

8
1
yanıtYanıtla
anadolu son kalemiz,devletine sahip çık!:

ÇALIŞMASI, YOL GÖSTERMESİ, ÇÖZÜM ÜRETMESİ GEREKEN MEMURLAR, T. C. DE ANCAK YATMAKDAN, AYBAŞI DA MAAŞINI ALIP ÇOLUK ÇOCUĞUNA YEDİRMEKTEN ANLAR. TRAFİK SIKISIKLIĞINA NEDEN OLAN, PARK YERİ OLMAYAN İŞYERİNE RUHSAT VERMEYECEKSİN. ON KİŞİ ÖLDÜKTEN SONRA YOLDA BİR KUSUR OLABİLİR Mİ, BİR ÇARE ÜRETELİM DİYEN BİR MEMUR DAHİ ÇIKMAZ. ÇIKSA DA YAŞATMAZLAR. MANYAK MISIN OĞLUM YATTIĞIMIZI MİLLETE GÖSTERECEN DİYE ALAŞAĞI EDERLER. HERKESİN KÖR OLDUĞU KÖYDE SEN GÖRÜRSEN SENİ DE KÖR EDERLER.

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title