Haberler

Vakıflarda Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı

Gaziantep Valiliği ile merkez ilçeler Şahinbey ve Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’nda mütevelli heyeti seçimleri yapıldı.

Gaziantep Valiliği ile merkez ilçeler Şahinbey ve Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'nda mütevelli heyeti seçimleri yapıldı.

Valilik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda Ökkeş Titiz, Şahinbey'de Hüseyin Bozkurt, Şehitkamil'de Halil Havar ve Şahinbey'e bağlı köylerin muhtarlarını temsilen Yusuf Albayram, Şehitkamil'e bağlı köylerin muhtarlarını temsilen Mehmet Okur, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı'na seçildi.

Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı Şahinbey Belediyesi Meclis Salonu'nda Kaymakam Uğur Turan gözetiminde gerçekleştirildi. Hüseyin Bozkurt'un tek aday olarak girdiği seçimde, Divan Başkanlığı'nı Kaymakam Uğur Turan yaparken, katip üyeliklerini ise Vakıf Müdürü Sedat Canpolat ile Özel İdare Müdürü Ali Yılmaz yaptı.

Seçime Şahinbey'e bağlı 150 mahalle muhtarı katılırken tüm üyelerin oyunu alan Hüseyin Bozkurt yeniden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti başkanlığına seçildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Valiliği Hüseyin Bozkurt Mehmet Okur Şehitkamil Yerel Haberler

title