Haberler

Vakıfbank'tan Sivas TSO Üyelerine Kredi Desteği

Güncelleme:

Vakıfbank ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokolle, oda üyelerine uygun faiz oranı ve ödeme koşullarıyla kredi kullanma imkanı sunuldu.

VakıfBank ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) arasında imzalanan protokolle, oda üyelerine uygun faiz oranı ve ödeme koşullarıyla kredi kullanma imkanı sunuldu.

VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre, sağladığı finansal kaynakları, her türlü ihtiyaca göre geliştirdiği kredi ve bankacılık ürünlerini, uygun faiz oranı ve vade seçenekleriyle reel sektörün hizmetine sunmaya devam eden VakıfBank ile Sivas TSO arasında oda üyelerine yönelik kredi protokolü imzalandı.

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan ve Sivas TSO Başkanı Osman Yıldırım'ın katılımıyla oda binasında imzalanan protokole göre, VakıfBank; oda üyelerine, finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla cazip seçeneklerin yer aldığı paketlerle, uygun faiz oranı ve vadelerde kredi kullanma imkanı sağlayacak.

Protokol kapsamında, VakıfBank, 7 yıla kadar vadeli "İş yeri edindirme kredisi"ni yüzde 0,99'dan, 5 yıla kadar vadeli "İşletme ihtiyaç kredisi"ni ise yüzde 1,04'ten başlayan faiz oranlarıyla oda üyelerine sunacak.

Sivas TSO üyeleri, ayrıca, uygulanacak finansal desteklerden ve VakıfBank KOBİDOST işletme ihtiyaç kredilerinden de uygun faiz oranlarıyla yararlanabilecek.

Üyeler, nakdi, gayrinakdi krediler ve dış ticaret işlemleri için de uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinden faydalanabilecek.

Sivas TSO üyeleri, hem düşük faizle kredi kullanacak hem de bankadan alacakları çek karnesine hiçbir masraf ödemeyecek. VakıfBank, protokol kapsamında kredi kullanan oda üyelerine kredi vadesi boyunca bir defaya mahsus olmak üzere 10 yapraklı çek karnesini ücretsiz verecek.

"Girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanındayız"

VakıfBank Genel Müdürü Aydoğan, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Sizlerle iş birliğimizi yeni alanlara taşımak bankamız için ayrıca önem taşımaktadır. VakıfBank olarak diğer illerimizde olduğu gibi Sivas başta olmak üzere İç Anadolu bölgesinde de girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanındayız. Bizlere emanet edilen tüm finansal kaynakları, en uygun ödeme koşulları ve düşük faiz oranlarıyla sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

" Türkiye'nin kalkınmasının yolu üretimden geçiyor"

Sivas TSO Başkanı Yıldırım ise bu protokolün, yönetime geldikleri günden bu yana VakıfBank ile imzalanan dördüncü protokol olduğunu hatırlatarak, söz konusu protokollerle üyelerine, hep daha iyi koşullarda kredi imkanını sunmaya çalıştıklarını belirtti.

Reel sektör ve finans sektörünün birlikteliğinin önemine inandıklarını ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Reel sektör, önüne bakmayı ve geleceğini yeni yatırımlarla, yeni hamlelerle şekillendirmeyi arzu etmekte ve finansman teminindeki güvence öne çıkmaktadır. Bu kapsamda, banka, sanayi ve ekonomi üçgeninin Türkiye açısından değerlendirilmesinin ve iş birliklerinin önemine dikkatlerinizi çekmek isterim. Türkiye'nin kalkınmasının yolu üretimden geçiyor. Bu yolda atılan her adım, Türkiye'yi hedeflerine daha sorunsuz ulaştıracaktır."

Yıldırım, mutabakata varılan kredi protokolüyle VakıfBank'ın, üyelerine uygun maliyet ve vade seçenekleriyle kredi kullandıracağını belirterek, "Protokolde, Türk lirası nakit işletme kredisi, ihracatçıya destek kredisi, yatırım kredisi, çevre bankacılığı yatırım kredisi, KOSGEB destekli krediler gibi KOBİ'lerimiz açısından oldukça önem taşıyan kredi türlerine yer veriyoruz. Protokolün üyelerimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve değerli VakıfBank yetkililerine, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Vakıflar Bankası Osman Yıldırım Türkiye Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title