Haberler

Vakıfbank Şuhut Şubesi Bakan Eroğlu'nun Katılımıyla Açıldı

Güncelleme:

Şubenin açılışı, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

VakıfBank, yeni şubesiyle Şuhut'taki bireysel müşterilerin yanı sıra KOBİ'ler ve tarımsal üreticilere finansal kaynaklara erişim ve birikimlerini değerlendirme konusunda destek olmayı hedefliyor.

Müşterilerine daha yakın olma stratejisi doğrultusunda şube ağını genişletmeye devam eden VakıfBank, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde yeni bir şubeyi hizmete sundu. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen resmi açılış töreninde Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan da hazır bulundu.

Aydoğan: "Şuhut'un potansiyelini gerçeğe dönüştürmesine destek olacağız"

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Türkiye'nin seçim nedeniyle belirsizliklerin yaşandığı bir yılı geride bıraktığını belirterek, şöyle konuştu: "2016 yılının bu ilk günlerinde geleceğe umutla bakıyoruz. Bu umutların gerçeğe dönüşmesi için küçük mevduat sahiplerinden büyük yatırımcılara kadar tüm kesimlerin finansal ihtiyaçlarının en etkin şekilde karşılanması büyük önem taşıyor. Bankacılık sektörünün üzerine düşen kritik görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Sizlere daha yakın olmak, bankacılık hizmetlerinden kolaylıkla yararlanmanızı sağlamak için ülkenin dört bir köşesinde yeni şubeler açıyoruz. Bugünkü açılışla birlikte 81 ilde 920 şube ve 15 bini aşkın çalışanımızla Türkiye'nin geleceğine yatırım yapıyoruz."

Şuhut'un, tarihteki şanlı yerini geleceğe taşıyacak potansiyele sahip olduğuna inancını dile getiren Aydoğan, "Biz de VakıfBank olarak, bu kıymetli yolculukta Şuhut'un yanında olmayı ve ilçenin kalkınmasına katkıda bulunacak projelere destek vermeyi sürdüreceğiz" dedi.

Afyonkarahisar'da şube sayısı yakında 10'a yükselecek

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan'ın verdiği bilgilere göre, VakıfBank'ın bölgede toplam 26 şubesi bulunuyor. Şuhut şubesi ile birlikte Afyonkarahisar'da 9 şubeye sahip olan VakıfBank, il genelinde en fazla şubeye sahip üçüncü banka konumunda bulunuyor. Banka yakın zamanda Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi içerisinde yeni bir şubeyi hizmete sunarak, Afyonkarahisar'daki şube sayısını 10'a yükseltmeyi hedefliyor.

VakıfBank Şuhut'ta rakiplerinin iki katı kredi kullandırıyor

Tarım ve hayvancılığın yaygın olduğu Şuhut ilçesinde açılan VakıfBank şubesi bireysel müşteriler, KOBİ ve tarımsal üreticilere hizmet vermeyi hedefliyor. Halihazırda VakıfBank'ın Şuhut ilçesindeki bireysel ve KOBİ kredileri toplamı, ilçede mevcut diğer bankaların ortalamasının iki katına, sektör ortalamasının ise üç katına ulaşmış bulunuyor. Bugüne kadar kullandırılan KOBİ kredilerinin yaklaşık yüzde 25'i tarımsal üreticilere kullandırılan kredilerden oluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Veysel Eroğlu Şuhut Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title