Haberler

Vakıfbank ile Ebso Arasında Protokol

Protokol kapsamında, oda üyeleri bankanın finansal kaynakları ve bankacılık ürünlerinden uygun faiz oranı ve vade seçenekleriyle faydalanabilecek.

VakıfBank, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ile imzaladığı protokol kapsamında, finansal kaynaklarını ve bankacılık ürünlerini uygun faiz oranı ve vade seçenekleri ile oda üyelerinin hizmetine sundu.

Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre, bankanın EBSO ile güçlerini birleştirdiği kaydedildi. VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan ile EBSO Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi'nin katılımıyla imzalanan protokole göre VakıfBank oda üyelerine, finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla cazip seçeneklerin yer aldığı paketlerle, uygun faiz oranı ve vadelerde kredi kullanma imkanı sağlayacak.

İmza töreninde, Ege Bölgesi'nin gerek kaliteli iş gücü, gerekse sanayisi ve dünyada rakipsiz markalarıyla dış ticarette diğer illere örnek olduğunu belirten VakıfBank Genel Müdürü Aydoğan şunları söyledi:

"Bu nedenle sizlerle işbirliğimizi yeni alanlara taşımak bankamız için ayrıca önem taşımaktadır. VakıfBank olarak diğer illerimizde olduğu gibi, İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi'nde de girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanındayız. Bizlere emanet edilen tüm finansal kaynakları en uygun ödeme koşulları ve düşük faiz oranlarıyla sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz."

EBSO Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi ise, yönetime geldiklerinden bu yana VakıfBank ile imzalanan dördüncü protokol olduğunu hatırlatarak "Söz konusu protokoller ile üyelerimize, hep daha iyi koşullarda kredi sağlama imkanını sunmaya çalışıyoruz. Reel sektör ve finans sektörünün birlikteliğinin önemine inanıyoruz" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA / Ekonomi

Vakıflar Bankası Halil Aydoğan İzmir Ege Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title