Haberler

Vakıfbank Cev Şampiyonlar Ligi'nde Finale Yükseldi

VakıfBank-Eczacibasi VitrA: 3-0Salon: Palaverde VillorbaHakemler: Laszlo Adler, Epaminondas GerothodorosVakıfbank: Naz, Hill, Rasic, Slöetjes, Zhu, Kübra, (Gizem (L), Gözde, Cansu Özbay, Cansu Çetin)Eczacıbaşı VitrA: Büşra, Boskovic, Larson, Adams, Ognjenovic, Kosheleva, (Gülden (L),...

VakıfBank-Eczacibasi VitrA: 3-0

Salon: Palaverde Villorba

Hakemler: Laszlo Adler, Epaminondas Gerothodoros

Vakıfbank: Naz, Hill, Rasic, Slöetjes, Zhu, Kübra, (Gizem (L), Gözde, Cansu Özbay, Cansu Çetin)

Eczacıbaşı VitrA: Büşra, Boskovic, Larson, Adams, Ognjenovic, Kosheleva, (Gülden (L), Neslihan, Nilay, Hande, Simge)

Setler: 3-0 (25-20,26-24,25-22)

Süre: 89 dakika (28,34,27)

Faik Gürses-Treviso, İtalya'nın Treviso kentinde oynanan Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi dörtlü final maçında VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA'yı üstün bir oyundan sonra 3-0 yenerek finale yükseldi. Türk derbisinde yenilen Eczacıbaşı VitrA yarın TSİ 16.00'da 3.'üncülük maçına çıkacak.

VakıfBank'ın çok hızlı başladığı oyunda skor biranda Zhu, Naz, Gözde ve Kimberly Hill'in sayıları ile 13-5 oldu. Farkın açılmasının ardından devreye giren Eczacıbaşı VitrA takımının yıldız ismi Boskovic sayesinde toparlansada  manşet ve savunma hatalarının yetersizliği yüzünden rakibine iki sayı kadarda yaklaşmasına rağmen ilk seti Eczacıbaşı VitrA 25-20 kaybetti.

İkinci sete fırtına gibi giren Eczacıbaşı VitrA skoru etkili blok ve savunmasıyla 6-0 yaptı. İlk teknik molaya 8-2 galip durumda girdi. Skoru 15-5'e kadar taşıyan turuncu-beyazlılar, VakıfBank'ın sayılarına karşın ikinci teknik molaya 16-8 önde ulaştı. Molanın ardından toparlanan VakıfBank, özellikle Zhu'nun başarılı performansıyla müthiş bir geri dönüşe imza attı. Farkı yavaş yavaş kapatan ve 23-23 beraberliği yakalayan VakıfBank, seti de 26-24 kazanarak 2-0 üstünlük yakaladı.

VakıfBank, üstün oyununu üçüncü sete taşıyarak ilk teknik molaya 8-6 önde ulaştı. Oldukça çekişmeli geçen maçta Eczacıbaşı VitrA zaman zaman öne geçse de ikinci teknik molaya 16-14 üstün gelen takım VakıfBank oldu.

Üçüncü sette yine üstünlük VakıfBank 'ta idi. Son anları büyük çekişme içinde geçen maçta  daha az hata yapan taraf olan VakıfBank  seti 25-22, maçı ise 3-0 kazandı.

Finale yükselen taraf olan VakıfBank'ın rakibi, Imoco Volley-Dinamo Moskova maçının galibi olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cansu Çetin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title