Haberler

Vakıf Katılım Trabzon Şubesi Hizmete Açıldı

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Trabzon Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Trabzon Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yıl sonuna kadar en az 30 şube açmayı amaçladıklarını belirtti.

Vakıf Katılım olarak çıktıkları yolda ülke ekonomisine büyük katkılar yapan Trabzon'un yanında olacaklarını belirten Göktaş, projelere destek vereceklerini ifade etti.

Katılım bankacılığının Türkiye'de kamu yatırımları ile birlikte yeni bir boyut kazandığını belirten İkram Göktaş, "Belki sektörün en genç oyuncusuyuz. Ama yüzyıllara dayanan vakıf kültürü, kurucumuz Vakıflar Genel Müdürlüğünün geçmiş bankacılık, katılım bankacılığı tecrübeleri ve kamu desteği doğrultusunda hızlı bir büyüme süreci geçireceğimizi öngörüyoruz." diye konuştu.

Göktaş, şubeleşme çalışmalarını sürdüreceklerini de kaydederek, "Öncelikli amacımız sektörü büyütmek, hem yurt içi hem de yurt dışında daha fazla fonu sisteme dahil etmek ve daha fazla kişiye ulaşmak. Biz de sektörle birlikte büyüme hedefimiz kapsamında katılım bankacılığında pazar payımızın 2018 yılında yüzde 10'lar seviyesine çıkmasını ve 2023'te sektör liderliğini bize getirecek seviyeye ulaşmasını bekliyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title