Haberler

Vahşice Öldürülen Müzisyen Değer Deniz'in Katil Zanlısı Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Beyoğlu'ndaki evinde boğularak, öldürülmüş halde bulunan müzisyen ve ses sanatçısı Değer Deniz'in ölümüyle ilgili 17 yaşındaki C. M. isimli bir kişi gözaltına alındı. Hırsızlık amacıyla birinci katın penceresinden içeri giren C.M'nin gürültüye uyanan ve bağırmak isteyen Deniz'i boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Polis soruşturması sonucunda olayın şöyle meydana geldi:

Olayın yaşandığı evin çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, C.M.'nin Deniz'in evine camdan girdiğini tespit etti. C.M.'nin evden klarnet takımı ve cep telefonu çaldığı sırada sese uyanan ve bağıran Deniz'i boğarak öldürdüğü belirlendi.

ÇOCUK ŞUBE'YE GÖTÜRÜLDÜ

Polis akşam saatlerinde Beyoğlu'nda bir adrese baskın yaparak C.M'yi gözaltına aldı. Gözlatına alınan şüpheli C.M. önce Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi ardından yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

Beyoğlu Kuloğlu Mahallesi'nde yalnız yaşayan Değer Deniz'den haber alamayan erkek kardeşi, durumu polise bildirmişti. Polis, çilingir yardımıyla kapısını açtığı evde, Deniz'i ellerini bağlanmış şekilde, kemerle boğulmuş halde bulmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (49)

ERBAKAN:

İDAM İÇİN SAADET PARTİSİNE OY VERECEĞİM

22
6
yanıtYanıtla
maneviyat ruhu Mobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin hırsızlar insallah cehenneme odun olurlar cayır cayır yanarlar

27
0
yanıtYanıtla
sadmobilWeb@haberler.com:

öldürdüğü kişinin niçin ellerini arkadan bağlama ihtiyacı duymuş.....

25
1
yanıtYanıtla
MsMobil-IOS:

Yaaa ekmek almaya gitmiştir.

16
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ne çoçuk kardeşim Hırsızlık yap kadıncağızı öldür neymiş çoçukmuş idam bu ülkede olmalı

23
2
yanıtYanıtla
serserımobilWeb@haberler.com:

Böyle bir durum amerika da olsa adam kesin idam edilir gelişmiş bir ülkede idam oluyorsa niye bizde yok 13 senedir herşeyi değiştiren iktidar niye bunu söylemiyor yeri geldiğinde avrupanın almış olduğu kararları tanımıyorum diyor idam için de biz bunların kararını tanımı yoruz deseler ne olur KURANI KERİM OKUMASINI BİLİYORLAR orda apaçık bellidir suçsuz birini öldürenin cezası idam bunları söylesinler

24
1
yanıtYanıtla
simko56:

kesinlikle hakim bu alçak hırsıza çok kızacak ve bir daha olursa hapse koyarım der ve bırakır. hırsızlık ve kendini koruyamayan kadınları öldürmek keşke bu ülkede suç olsaydı ve cezası olsaydı ama uzak galiba.

20
4
yanıtYanıtla
yorgun artıkmobilWeb@haberler.com:

Abi bu hırsızları idam etmedikce buyle olur

23
0
yanıtYanıtla
neronmobilWeb@haberler.com:

ALLAH belani versin Rahsan sen cikardin bu aflari bu pislikler hirsizligi siradan meslek haline getirince iceri girmeyince oldurmeyide mubah sayar oldular butun suc RAHSANIN versin bu olumlerin hesabini

11
12
yanıtYanıtla
hesMobil-ANDROID:

degermiydi yazik oldu

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title