Haberler

Vagonda Elektrik Çarpan Manken, 12 Yıl Sonra İntilar Etti

Güncelleme:

Eskişehir'de 12 yıl önce tren garında fotoğraf çekmek için çıktığı vagonun üzerinde 25 bin voltluk elektrik akımına kapılıp ağır yaralanan, 39 kez ameliyat geçirdikten sonra sağlığına kavuşup mankenlik yapan 29 yaşındaki Cem Özdilek, intihar etti.

Olay önceki gün akşam saatlerinde Huzur Mahallesi Esenyayla Sokak'ta meydana geldi. İstanbul'daki bir ajansta mankenlik yaptığı ve bekar olduğu belirtilen Cem Özdilek, Eskişehir'deki evlerinde iple kendini astı. Özdilek'in cesedini eve gelen yakınları buldu. Cem Özdilek'in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Özdilek, dün Eskişehir'de toprağa verildi.

AĞIR YARALANMIŞTI

Ölümü üzüntüyle karşılanan Cem Özdilek, 2 Eylül 2003 tarihinde Eskişehir Garında fotoğraf çekmek için çıktığı vagon üzerinde 25 bin volt akıma kapılmıştı. Giydiği altı lastik olan çizmeleri sayesinde ağır yaralı olarak kurtulan Özdilek, kaldırıldığı ESOGÜ Hastanesi'de 2 ay tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Özdilek bu süre içerisinde 39 ameliyat geçirdi. Yakınları, Cem Özdilek'in iyileştikten sonra gittiği İstanbul'da bir ajansta mankenlik ve oyunculuk yaptığını, zaman zaman Eskişehir'e annesini ziyarete geldiğini söyledi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title