Haberler

Uzunoluk Ailelerin Mekanı Oldu

Oltu ilçe sınırları içerisinde bulunan ve piknikçilerin yoğun uğrak yerlerinden olan Uzunoluk Mesire Alanı, son haliyle piknikçilerin övgüsünü kazandı.

Oltu ilçe sınırları içerisinde bulunan ve piknikçilerin yoğun uğrak yerlerinden olan Uzunoluk Mesire Alanı, son haliyle piknikçilerin övgüsünü kazandı. Uzun bir süredir ilgisizlik ve bakımsızlıktan ötürü adeta çöp sahası haline gelen ve piknikçilerin terk ettiği Uzunoluk Mesire Alanı, işletmeciliğini Oltu Orman Müdürlüğü'nün ele almasının ardından tekrar eski temiz haline kavuştu. Yüksel Kaya ve arkadaşları Uzunoluk mesire alanına gözleri gibi bakıyorlar. Oltu'ya bağlı Gökçedere Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Uzunoluk Mesire Alanı, son günlerde dolup taşıyor. Öyle ki, bir süre önce çöp ve pislikten geçilmeyen ve piknikçilerin de ilgisizlikten terk ettiği Uzunoluk Mesire Alanı tekrar eski günlerine geri döndü. Artık çevre kirliliğinden eser kalmayan ve son haliyle büyük beğeni toplayan Uzunoluk Mesire Alanı gerek hafta içi, gerekse hafta sonu hem piknikçilerin hem de tatilcilerin yeniden ilgi odağı haline geldi. Tatilcilerin piknik yapmak için yoğun olarak tercih ettiği Uzunoluk Mesire Alanı'nın kontrolü, Orman İşletme Müdürlüğü'ne verildiğinden bu yana bölgede büyük değişim yaşandı. Gün boyu mesire yerinde nöbet tutan Oltu Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, piknik yapmak için gelen ve kamelyalarda oturan vatandaşları çevreyi temiz tutmaları konusunda tek tek uyarırken, piknikçiler tarafından bırakılan çöpler de alanda tutulmadan anında çöp konteynırlarına atılıyor. Uzunoluk'un bu son halinden son derece memnun kaldıklarını belirten bayanlar ormanda hamur işi yapmak çok zevkli olduğunu belirttiler. mesire alanındaki en büyük eksikliğin ise bölgede hiçbir GSM operatörünün çekmemesi olduğunu dile getirdiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Gökçedere Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title