Haberler

Uzunköprü'de 'Çanakkale Şehitlerinin Menüsü' Dağıtıldı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Edirne’ye bağlı Uzunköprü ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı ve Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu stant kurup öğle yemeğinde Türk askerlerinin Çanakkale Savaşı döneminde yedikleri yemekleri dağıttı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Edirne'ye bağlı Uzunköprü ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı ve Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu stant kurup öğle yemeğinde Türk askerlerinin Çanakkale Savaşı döneminde yedikleri yemekleri dağıttı.

Uzunköprü Cumhuriyet Meydanında kurulan stantta vatandaşlara Çanakkale Savaşında askerlerin öğle yemeğinde yedikleri hoşaf ve bir dilim ekmek dağıtıldı. Uzunköprü'de bir ilke daha imza atan AK Parti İlçe Teşkilatının etkinliği Uzunköprü'lüler tarafından büyük ilgi gördü.

Etkinlik hakkında açıklama yapan AK Parti Uzunköprü Gençlik Kolları Başkanı Doğan Kına, "Çanakkale Zaferimizin 99'uncu yılını kutlamak ve gençlerimize o dönemde yaşanan zorlukları hatırlatmak için askerlerimizin öğle yemeğinde yedikleri hoşaf ve bir dilim ekmeği vatandaşlarımıza dağıttık. Tarihimize sahip çıkan gençler olarak o dönemler yaşanan zorlukları bir nebze de olsa belirtmek istedik" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Uzunköprü Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title