Haberler

Uzunçiftlik Spor Kompleksinin Yapımı Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kartepe-Uzunçitlik'teyaptığı spor kompleksi şekillenmeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kartepe-Uzunçitlik'teyaptığı spor kompleksi şekillenmeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi halkın spor yapma ihtiyacını karşılamak için çeşitli noktalarda spor kompleksleri oluşturuyor. Vatandaşlar bu spor tesislerinde spor yaparak stres atıyorlar. Konut yaşam alanlarına yakın inşa edilen bu tesisler vatandaşlara her an spor yapma imkanı sunuyor. Bu amaçla Kartepe- Uzunçiftlik'te yapılan spor kompleksi şekillenmeye başladı.

Tesisi inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, vatandaşların çalışma hayatından dolayı spora pek vakit ayıramadıklarını bu gibi tesislerin spor ihtiyacını karşıladığını ifade etti. Genel Sekreter Yazıcı, "Tesiste 3 adet spor sahası yer alıyor. Aynı anda takımlar halinde pek çok vatandaşımızın bu tesiste spor yapması mümkün" dedi. Genel Sekreter Yazıcı'ya incelemelerde Genel Sekreter Ercan Yazıcı ile Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay da eşlik etti.

1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası ve 1 adet futbol sahasından oluşacak tesis 4 bin 500 metrekare alan üzerine yapılıyor. Tesiste soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve idari kısmın yer alacağı 165 metrekarelik tesis binası yer alıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Yazıcı Uzunçiftlik Kartepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title