Haberler

Uzunay: "Trabzon Sevdalılarının Başı Diktir"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, kendileri karşı birlik çağrısı yapanlara tepki göstererek, “Trabzon’a birlik çağrısı adı altında İbrahim Hacıosmanoğlu’na karşı birlik olmaya çalışanlar, bizlere bir takım kurullar aracılığıyla bu seçimi kazanmamız halinde yine mahkemeye başvuracaklarına dair yazılar gönderterek bizleri tehdit etmeye kalkmaktadırlar” dedi.

Trabzon spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, kendileri karşı birlik çağrısı yapanlara tepki göstererek, "Trabzon'a birlik çağrısı adı altında İbrahim Hacıosmanoğlu'na karşı birlik olmaya çalışanlar, bizlere bir takım kurullar aracılığıyla bu seçimi kazanmamız halinde yine mahkemeye başvuracaklarına dair yazılar gönderterek bizleri tehdit etmeye kalkmaktadırlar" dedi.

Trabzon Olağan Genel Kurulu öncesinde açıklamalarda bulunan Trabzon spor Başkan Yardımcısı Uzunay, önemli açıklamalarda bulundu. Uzunay, son günlerde Trabzon spor'un gelmiş geçmiş bir simalarının sözde ağabeyliğe soyunduğunu belirterek, "Trabzon spor'a ve bizlere yapılan haksızlıklara spor camiasından farklı yorumlar getirildi. Ancak bilinmesi gereken şey tarafımızca yapılan ve ceza almamıza sebebiyet veren eylemler Trabzonspor ve Trabzon şehri için yapılmış olmasıydı. Trabzonspor için bütünlük birlik çağrıları yapanlar almış olduğumuz cezalar karşısında Trabzonspor için ne olursa olsun koşulsuz tam destek diyeceklerine, 'İyi oldu, hak ettiler, az bile oldu' şeklinde kapalı kapılarda konuşurken kamuoyuna karşıda sessiz kalmak suretiyle bu tutumlarını da açıkça ortaya koymuşlardır. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ailesinde yaşanan rahatsızlık dolayısıyla yeniden başkanlığa adaylığını koyamayacağını düşünenler, başkan ve yönetim kuruluna verilen cezaları sevinçle karşılamışlar, bu cezalar karşısında bizlerin pes ettiğini düşünmüşlerdir. Ancak seçim için Trabzon'da meydana çıkıldığında delegenin yönetimimize karşı desteğinin ve sevgisinin hiç eksilmeden devam ettiğinin görülmesi hele ki bizlerin yeniden Trabzonspor'u yönetmeye talip olduğumuzu ortaya koymamız seçim yarışındaki arkadaşlarımızı bir hayli korkutmuşa benziyor. Nitekim Trabzonspor için birlik olduğunu söyleyen bir başkan adayının diğer başkan adayıyla başkanlık makamını üstelik tüzüğümüze aykırı olarak dönüşümlü olarak paylaşmaya kalkma çağrısının amacı Trabzonspor için birlik değil, yeniden azimle ve büyük güçle Trabzonspor'un başına gelecek Hacıosmanoğlu ve bizim karşımızdaki bir birlik olma çağrısıdır" diye konuştu.

"BİRLİK ÇAĞRISI YAPANLARA HAKSIZLIKLARA NEDEN SESSİZ KALDIKLARINI SORMAK GEREKİR"

"Birlik çağrısı yapanlara Trabzon ceza aldığında nerede olduklarını ve haksızlıklara neden sessiz kaldıklarını sormak gerekir" diyen Uzunay, "Trabzon'a birlik çağrısı adı altında İbrahim Hacıosmanoğlu'na karşı birlik olmaya çalışanlar bizlere bir takım kurullar aracılığıyla bu seçimi kazanmamız halinde yine mahkemeye başvuracaklarına dair yazılar gönderterek aba altından sopa gösterip bizleri tehdit etmeye kalkmaktadırlar. Ancak unutulmaması gereken bizler delegenin oylarıyla geldik, genel kurulun iradesi dışında hiçbir güç bizi mücadelemizden geri koyamaz. Trabzonspor'un temeli Trabzon halkıdır bu halkın temel olduğu bir yerde kimsenin çatı olmaya gücü yetmez. Olabilecek tek çatı genel kurulun belirleyeceği çatıdır. Bir takım çevrelerin kendi aralarından çıkartacağı isimlerin çatı olarak dayatılmasını ne genel kurulumuz ne de şehrimiz kabul etmez. Bu arkadaşlara vereceğimiz tek mesaj 'yıkılacak çatı bu damda durmaz' olabilir. Ayrıca yine Trabzonsporlu'nun başını dik tutacağız diye kamuoyunun önüne çıkanlara diyeceğimiz tek söz 'biz başımızı dik tuttuğumuz için bu cezaları aldık, siz de başınızı eğmeseydiniz de yanımızda olsaydınız', başını hep öne eğenler başkalarının hele ki bizim taraftarımızın başını hiç dik tutamazlar. Trabzon sevdalılarının başı diktir, başını öne eğdirmeye de kimsenin gücü yetmez" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor Ali Uzunay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title