Haberler

"Uzun Hikaye" 32. İstanbul Film Festivali'nde

Güncelleme:

"Uzun Hikaye"; 32. İstanbul Film Festivali kapsamında festival izleyicisiyle buluşacak!

Osman Sınav'ın "ustalık eseri" olarak değerlendirilen filmi "Uzun Hikaye"; 32. İstanbul Film Festivali kapsamında festival izleyicisiyle buluşacak! 13 Nisan 2013, Cumartesi akşamı saat 19:00'da Beyoğlu Sineması'nda film ekibinin katılımıyla gerçekleşecek gösterimin ardından, izleyicilerle soru-cevap şeklinde keyifli bir söyleşi de gerçekleştirilecek.

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Tuğçe Kazaz'ın paylaştığı "Uzun Hikaye"; 32. İstanbul Film Festivali kapsamında "Yarışma Dışı" kategorisinde gösterilecek. Osman Sınav'ın "ustalık eseri" olarak değerlendirilen ve aynı zamanda üniversiteden mezuniyet filmi olan "Uzun Hikaye"; tüm oyuncuların başarıyla can verdiği karakterleri, sade, samimi anlatım dili ve insanın içini ısıtan atmosferi ile festival izleyicisinin karşısına çıkacak. Film ekibinin katılımıyla gerçekleşecek gösterimin ardından yönetmen ve oyuncular, sinemaseverlerin sorularını yanıtlayacaklar.

Haksızlıklara baş kaldıran, namuslu ama aykırı Bulgaryalı Ali (Kenan İmirzalıoğlu) ile ailesinin öyküsünü beyazperdeye taşıyan "Uzun Hikaye"; verdiği haklı tepkilere rağmen, toplumun statükocu yapısı nedeniyle hiçbir yerde tutunamayıp kasabadan kasabaya göç etmek zorunda kalan kahramanının hikayesini, karmaşadan uzak, naif bir anlatımla seyirciye sunuyor.

Mustafa Kutlu'nun ölümsüz eserinden, Yiğit Güralp tarafından senaryolaştırılan "Uzun Hikaye"de; usta oyuncular Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Cihat Tamer, Mahir Günşıray, Mustafa Alabora, Şener Kökkaya, Osman Alkaş, Melih Çardak, Cengiz Bozkurt, Ufuk Karaali'ye, başarılı gençler Mustafa Üstündağ, Erkan Avcı, İsmail Hakkı, Bora Koçak, Ferdi Kurtuldu, Ushan Çakır, Damla Sönmez, Taner Ölmez, Batuhan Karacakaya, Elif Atakan, Buğra Bahadırlı, Başak Kasacı, Meriç Benlioğlu, Taha Yusuf Tan, Fatima Betül Cordal eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kenan İmirzalıoğlu Osman Sınav İstanbul Beyoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırşehir'de deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Kırşehir deprem nerede oldu? Çankırı'da deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Çankırı deprem nerede oldu? Yozgat'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Yozgat deprem nerede oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title