Haberler

Üzümlü'de Kız Kur'an Kursu Açılışı Yapıldı

Erzincan’ın Üzümlü İlçesinde hayırsever iş adamı Dursun Beşiktaş tarafından yaptırılan kız Kur’an kursu törenle açıldı.

Erzincan'ın Üzümlü İlçesinde hayırsever iş adamı Dursun Beşiktaş tarafından yaptırılan kız Kur'an kursu törenle açıldı.Üzümlü ilçesinde hayırsever iş adamı Dursun Beşiktaş tarafından yaptırılan Beşiktaşlar Kız Kur'an Kursu tören ile hizmete açıldı. Düzenlenen törene Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Müftüsü Galip Akın, İlçe Kaymakamı Emre Nebioğlu, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.Törenin açılış konuşmasını yapan Üzümlü İlçe Müftüsü Adem Karadeniz, "Üzümlü'de 46 tane hanım kardeşimizin Kur'an öğrenme talebi ile kurs yaptırma isteğini Dursun amcamıza 13 Ağustos 2013 yılında ilettiğimiz de bizi kırmayarak hemen bu kursun yapımına başlandı ve 26 Eylül'de kursun yapımı bitti. Kursumuzda bayanlara Kur'an'ı Kerim ve dini bilgiler öğretilmekte. Bu kursumuzun açılışında emeği bulunan ve özellikle değerli hayırsever iş adamı Dursun Beşiktaş amcamıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.Açılış konuşmasının ardından İl Müftüsü Galip Akın, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir'de birer teşekkür konuşması yaptılar.Konuşmaların ardından Vali Akdemir tarafından hayırsever iş adamı Beşiktaş'a plaket verdi. Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından protokol tarafından kurs gezilerek eğitim gören öğrencilere iyi dersler dileklerinde bulunuldu. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Akdemir Beşiktaş Erzincan Üzümlü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title