Haberler

Üzülmez, Ulusal Spor Federasyonlarını Ağırladı

Kartepe Belediyesi ev sahipliğinde Kocaeli'de ilk defa yapılan istişare toplantısında, Kartepe'de sporun geleceği konuşuldu.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe'de spor turizmini geliştirmek amacıyla ulusal spor federasyonlarının temsilcileriyle Kartepe'de bir araya geldi.

Başkan Üzülmez 'in öncülüğünde Sukay Park'da düzenlenen toplantıya, Gençlik Hizmetler ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın , Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve Doç.Dr. Levent Atalı'nın yanı sıra Atletizm Federasyonundan Yasin Özlü, Bisiklet Federasyonundan Zeki Kutlu, Briç Federasyonundan İlknur Meriç, Buz Hokeyi Federasyonundan M. Fevzi Karabıyık, Judo Federasyonundan Fikret Yıldız, Kano - Kürek Federasyonundan Serdar Zagralı, Modern Pentatlon Federasyonundan Erkan Çakar, Satranç Federasyonundan İslam Yücel, Su Altı Sporları Federasyonundan Celal Kavaz ve Yüzme Federasyonundan Afife Beşik'de katıldı.

Kartepe'ye değer katan nitelikli projelerle hemşehrilerine hizmet etmeye devam eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in; ilçenin coğrafi yapısının avantajlarını, sporda etkili bir biçimde kullanmayı hedeflediğini belirttiği toplantıda, Kartepe Belediyesi olarak yapılan ulusal ve yerel spor faaliyetleri ile ilgili federasyon yetkililerine detaylı bilgiler verildi. Mevcut doğal yapısı ile pek çok spor branşının yapılabildiği Kartepe'de, spor turizmini canlandırmak için fikir alışverişinde bulunuldu.

Üzülmez :Artık Spor Turizmi Denince Akla Kartepe Gelecek

Federasyon yetkililerinden Kartepe'de yapılacak spor projeleri için destek isteyen Başkan Üzülmez; "Öncelikle böylesine nadide spor adamlarını Kartepemiz'de ağırlamaktan da mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Biz Kartepe Belediyesi olarak, temsilde bulunduğunuz spor dalları ile alakalı Kartepe'de yapılacak organizasyonların, müsabakaların, yatırımların birçoğuna, tesislerimizle ve daha önemlisi irademizle talibiz. Spor ve turizm konusunda iddialıyız. Sizlerden beklentimiz, bu imkanları ve iradeyi ülkemiz turizmi adına, temsil ettiğiniz branşlar adına fırsata çevirmenizdir. Şimdiden katılımlarından ve desteklerinden dolayı spor camiasının değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Üzülmez'den sonra söz alan ASKF Başkanı Murat Aydın'da federasyonlarda daha çok Kocaeli'li yöneticinin görev alması gerektiğinin altını çizerken, bu durumun ilimizde yapılacak ulusal ve yerel spor organizasyonlarının artmasını sağlayacağını söyledi. Başkan Murat Aydın, Amatör Spor Kulüpleri olarak her türlü spor organizasyonun ve projenin her zaman yanında ve destekçisi olacaklarını belirti.

Kocaelide İlk Kez Ulusal Spor Federayosyonu Temsilcileri Kartepe'de Buluştu

Kartepe Belediyesi'nin davetine katılan spor federasyonları yönetim kurulu üyeleri ilk defa bu şekilde bir araya gelmekten ve bu toplantının da Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ev sahipliğinde olmasından dolayı çok memnun olarak Başkan Üzülmez'e teşekkür ettiler. Gerek organizasyonlar da gerekse projeler de, Kartepe Belediyesine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten federasyon temsilcileri Kartepe'nin doğa harikası bir yer olduğunu ve her branş için ideal bir alt yapıya da sahip olduğunu da sözlerine ekledi. Ulusal spor branşlarının temsilcilerinin katıldığı toplantı, federasyon yetkililerine hediyeler verilmesi ve toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title