Haberler

Üzülmez, "Tamamen Sahada Olacağız"

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya geldi.


Başkan Üzülmez, "Bereketlenen kasamızla, aynı anda 10 noktaya müdahale edecek ekiplerimizle tamamen sahada olacağız" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, vatandaşların yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda bilgilendirdiği kahve sohbetlerini Ertuğrulgazi Mahallesi'nde devam ettirdi. Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde sohbette Başkan Üzülmez'e Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti Kartepe SKM Başkanı Ali Koç, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarı Yücel Turak, meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve mahalle sakinleri hazır bulundu.

Çözülemez denen birçok işi çözme gayretinde olduklarını kaydeden Başkan Üzülmez, "Vatandaşın gönlüne girecek hizmetleri yapabilmek için çıktığımız bu yoldan Allah bizi ayırmasın. Muhakkak çıktığımız bu yolda bazen rahmetin öncesinde bir takım zahmetler çekiliyor. O zahmet esnasında sabırlı ve dirayetli olduğumuz zaman zahmetin sonundaki güzelliklere hep birlikte kavuşup, onun huzur ve mutluluğunu yaşarız" dedi.

Ulaşım ile ilgili sorunların çözümü çerçevesinde üretilen projeleri mahalle sakinleri ile paylaşan Başkan Üzülmez, devam eden Goodyear Köprülü Kavşağı yanında Köseköy Battı Çıktı Projesi'nin de ihale aşamasına geldiğini ifade etti. Hizmet anlayışı çerçevesinde sosyal belediyeciliğin gereklerinin her mahallede olduğu gibi bu bölgede de gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Üzülmez, "Ekonomi odaklı hizmeti aksatmadan yaptığımız çalışmalar sonrasında kasamızda bereketlendi, artık aynı anda Kartepe'de 10 ayrı ekibin çalışacağı şekilde ihalelerimizi yaptık. Bundan sonra sorunlara anında müdahale edilecek ve tamamen sahada olacağız" dedi.

Üzülmez'den birlik çağrısı

7 Haziran seçimlerine de değinen Başkan Üzülmez, "Yeni seçimden sonra gerçekleşecek anayasa değişikliği ile geniş yetkililerle bir başkanlık sisteminin hayata geçirilmesi için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Allah yolumuzu açık etsin" dedi.

Ertuğrulgazi Mahallesi sakinlerini selamlayan Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz da, "Mahalle bazında sorunların çözümünde bugün olduğu gibi mahallenize gelen Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kartepe Belediye Başkanımız beraber hareket ederek çözümler üretiyorlar. Bu çözümler hizmet olarak zaman içerisinde esnafımıza da vatandaşımıza da katma değer katacaktır. Eksiklikler veya gecikmeler olabilir ama yapılan hizmet çok önemli çok büyük onunda önemini bilmek lazım. Sorunların çözümünde takipçiliğimizi sürdüreceğiz ve sözlerimizin arkasında duracağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Kandaz Ak Parti Ali Koç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title