Haberler

Üzülmez, Özel Çocukların Bayramını Unutmadı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, rehabilitasyon merkezlerindeki çocuk ve yetişkinleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, rehabilitasyon merkezlerindeki çocuk ve yetişkinleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bayram ziyaretlerinde en anlamlı ziyareti ilçedeki Suadiye Cemal Doğan Rehabilitasyon Merkezi ve Köseköy Rehabilitasyon Merkezi'nde rehabilite edilen vatandaşlara gerçekleştirdi. Suadiye ve Köseköy'deki kurumlarda rehabilite edilen vatandaşları ziyaret eden Başkan Üzülmez, "Hepimizin bir yakını olabilecek vatandaşlarımızı bu bayram günü yalnız olmadıklarını göstermek istedim. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu özel kardeşlerimiz küçük şeylerle de mutlu olunabileceğinin en güzel ve en canlı örnekleridir. Kendilerine şifa ve esenlikler diliyorum" dedi.

Başkanın hediyeleri ile yüzleri bir kez daha gülen vatandaşlar başkanla tek tek bayramlaştı. Kurum yetkililerinin taleplerini de olumlu karşılayan Başkan Üzülmez, kurumdaki çocukların isteğini de kırmayarak onlarla birlikte öz çekimde yaptı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Doğan Köseköy Suadiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title