Haberler

Üzülmez, Kartepeli Muhtarlarla İftarda Buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve üye muhtarlarla Ali Babanın Yeri'nde iftarda buluştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde Kartepe'nin muhtarları iftarda bir araya geldi. Başkan Üzülmez beraberinde, Muhtarlar Masası Koordinatörü Şemistan Subaşı ve Muhtarlık İşleri Müdürü İsmail Er ile birlikte Ali Babanın Yeri'nde muhtarlarla birlikte oruç açtı.

Kartepe'nin zirvesindeki tesisteki iftarda Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, dernek yöneticileri ve muhtarlar eksiksiz katılım sağladı. Kartepe'nin muhtarlarını iftarda ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, muhtarlara tek tek hatır sordu, hoş geldin dileklerini ifade etti. Nezih ortamda hep birlikte oruç açan muhtarlar ile Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in birlikteliği iftar sonrası içilen çaylar eşliğinde teravih namazına kadar hoş sohbetle sürdü.

Üzülmez'den Birlik Mesajı

Sohbette Başkan Üzülmez, vatandaşlarla köprü görevini başarıyla üstlenen muhtarlarla uyumlu bir çalışma içerisinde bulunduklarını belirtti. Muhtarlarla birlikte çalışarak Kartepelilere mümkün olanın en iyisini sunmak hedefinde olduklarını belirten Başkan Üzülmez, "Günümüzde ülkemizin ve dünyanın ayrışmaya değil barışa ve hoşgörüye ihtiyacı var. Yerel yönetici olarak bizlere ve mahallelerde aramızda köprü görevi üstlenen sizlere bu konuda büyük sorumluluk düşüyor. Hepimiz Allah Rızası için, hayır duası için görevlerimize talip olduk ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi uyum ve iş birliği içinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Soframıza hoş geldiniz, Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah" dedi.

Yatırım ve sosyal belediyecilik anlamında hizmetlerinin geniş bir yelpazede gerçekleştirildiğini belirten Başkan Üzülmez, "İnsanların hayır duasını almak için sosyal belediyecilik hizmetlerini amacına uygun yerine getirmeye çalışıyoruz. Ramazan ayında hayata geçirdiğimiz Alo Evlat Hattımızla da yardıma muhtaç kişilerin birer evladı olmaya başladık. Devletin devlet baba özelliğini Kartepe'de yaşatmak için başlattığımız bu projeye sizlerde ihtiyaç sahiplerini bildirerek katkıda bulunun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Türker İsmail Er Subaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title