Haberler

Üzülmez, Kartepeli Hacıları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret etti.

Kartepeli hacıların evlerine konuk olan Başkan Üzülmez'e bölge meclis üyeleri, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticileri, mahalle muhtarları da eşlik etti.

Bayram sonrası hacı adaylarının yurda dönüşü ile birlikte Başkan Üzülmez de, Köseköy'den Uzuntarla'ya Maşukiye'den Uzunçiftlik'e ilçenin dört bir köşesindeki Kartepeli hacılara, "Hacılığınızı Allah kabul etsin" dileklerini bizzat iletti. Hacılara hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Üzülmez, bu sene kutsal topraklarda yaşanan elim kazalar nedeniyle üzgün olduğunu ifade ederek, "Müslüman kardeşlerimize Allah Rahmet Eylesin" dedi.

Ancak Kartepeli hacıların sağlıklı ve afiyet içinde evlerinde görmekten memnuniyet duyduklarını da belirten Başkan Üzülmez, "Manevi duygunun en üst seviyede olduğu kutsal topraklarda gerçekleştirdiğiniz ibadetlerin kabul görmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. Hacılığınızı Allah kabul etsin" dedi. Başkan Üzülmez ve beraberindekiler ikram edilen hurmalardan yiyip zemzem suyundan içerek hacıların anılarını dinledi, onların duygularını paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ak Parti Köseköy Hac Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title