Haberler

Üzülmez'in Sağlık Hassasiyeti

Güncelleme:

Kamu kurumu yetkilileri ve sanayicilerinin nezaket ziyaretinde bulunduğu Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in konuğu eksik olmuyor.

Ziyaretçileri ile fikir alış verişinde bulunan başkan ziyaretçileri ile yakından ilgileniyor.

Mesaisini ve bilgi birikimi ile Kartepe'nin geleceğini hazırlamak için harcayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, konuklarıyla fikir alışverişinde bulunarak ufkunu genişletmeye devam ediyor. Önceki günde ziyaretine gelen ziyaretçilerden Deva Holding Tesisler Direktörü Altuğ Uysal ile sanayicilerin Kartepe'ye bakışını değerlendiren Başkan Üzülmez, konuğunu makamında ağırladı.

Toplumun değişik kesimlerinden ziyaretçisi olan Başkan Üzülmez'i Kocaeli İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mürsel Durmaz, beraberinde İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Muhammed Duran ve Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Pay ile nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sağlıkçılarla ilçedeki sağlık hizmetlerini ve iyileştirilmesi için neler yapabilecekleri konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title