Haberler

Üzülmez'in Makamı Boş Kalmıyor

Güncelleme:

Kartepe'nin sorunlarına ve projelerine harcayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe halkının sıkıntılarını giderebilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Vatandaşlarla daima iletişim halinde bulunan Başkan Üzülmez, Kartepe ve Kocaeli'den kendisini makamında ziyaret etmek için gelen misafirleriyle gündemi değerlendirip, hizmet ve projelerle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

MHP İl ve İlçe Başkanından iade-i ziyaret

Üzülmez 'in siyaset dünyasından konukları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender de vardı. Ünlü ve Kalender, 15 Temmuz sonrası kendilerini ziyaret eden Başkan Üzülmez'e iade-i ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette Başkanlar, bu necip milletin bekası için 15 Temmuz sonrasında sağlanan kardeşlik ikliminin kalıcı ve sürdürülebilir olması için üzerlerine düşeni yaptıklarını ve mücadeleye yorulmadan devam edeceklerini ifade ettiler. Gündemin en çok konuşulan konularının başında gelen "Başkanlık Sistemi" hakkındaki görüşlerini de paylaşan başkanlar, "Genel Başkanlarımız ve partilerimizin ilgili organları ülkemiz için hayati önem taşıyan bu konuyu enine, boyuna değerlendirerek, halkımızın en optimum düzeyde yararına olacak şekilde hazır olduğunda son haliyle gündeme getireceklerdir. Bizler de gelişmeleri yakından izliyor ve Partilerimizin, Genel Başkanlarımızın çizdiği yol haritasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dediler.

Ziyaretçi Trafiği Çok Yoğun

Hafta başından itibaren yoğun bir ziyaretçi trafiği olan Başkan Üzülmez'i, iş, siyaset ve STK dünyasından çeşitli konuklar ziyaret etti. Başkan Üzülmez'in ziyaretçileri arasında; Ak Parti Kartepe İlçe Başkanlığı teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Niyazi Aydın ve Mahalle Başkanları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Habip Aşı, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanlığı Rahmiye Mahalle Başkanı Aynur Akpınar, İzmit Topçular Mahallesi Muhtarı Nazhanım Aydın ve Kartepeli hemşehrileri Fatih Gültekin, Mustafa Yener, İsmet Öngel, Cevdet Mercan, Tamer Şahin, Yusuf Haldız ve Mehmet Özhan yer aldı.

Başkan Üzülmez ziyaretçileri ile gerçekleştirdiği sohbetlerinde, hemşehrilerinin taleplerini dinleyip kendilerine çözüm önerileri sunarken, Ak Parti Kartepe teşkilatı mensuplarıyla da gündeme ve Kartepe'de yaptıkları çalışmalara dair istişarede bulundu. Üzülmez'in konukları kapısı her zaman açık olduğu için kendisine teşekkür ederken, Kartepe'nin doğru hizmet anlayışı ve doğru yatırımlarla her geçen gün daha çok değer ve prestij kazandığını ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi AK Parti Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title