Haberler

Üzülmez Hizmetlerin Startını Verdi

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, seçim döneminde verdiği sözleri hizmet olarak dönüştürmeye Ataevler Mahallesi'ndeki asfalt çalışması ile başlattı.

İlk hafta tebrik ziyaretleri ile yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan ve akşamları belediye çalışmalarını gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ikinci hafta sahaya inerek hizmetlerin startını verdi. 30 Mart seçimleri öncesi aday adaylığı daha sonrasında ise adaylığı sırasında ilçeyi mahalle mahalle sokak sokak gezen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sorunları yerinde görüp haklı taleplerin çözüme kavuşturulması ile ilgili projeler de hazırladı. Seçim meydanlarında ve seçim beyannamesinde Kartepe'nin geleceğini şekillendirecek projeleri Kartepelilerle paylaşan Başkan Üzülmez, halkın desteğini alarak göreve seçilmesi ardından da kolları sıvadı.

Belediye Başkanı Üzülmez, halkının kendilerine verdiği destekle beraber Kartepeyi hak ettiği yönetime ve hizmete kavuşturmak için ilk startı Ataevler Mahallesi'ndeki asfalt çalışması ile verdi. Yüksek Hızlı Tren yolu çalışması nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşayan Ataevler Mahalle sakinlerinin toz ve çamurdan duyduğu rahatsızlık yapılan üst yapı düzenlemesi ile giderildi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kendi ekip ve ekipmanları ile otobana paralel Ataevler Mahallesi'nin Sarımeşe ile Köseköy arasındaki bağlantıyı sağlayacak 550 metre uzunluğu 7 metre genişliğindeki güzergahta asfaltlama çalışması başlattı. Bölge halkını kışın çamurdan yazın tozdan kurtaracak asfalt çalışmasında ekipler bin ton asfalt sererek güzergahı ulaşıma açtı.

Ataevler Mahallesi'ne geçerek çalışmaların startını veren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, seçim döneminde verdikleri sözleri hizmet olarak dönüştürmeye başladıklarını belirterek, "Sosyal, ticari, idari ve belediyecilik tecrübelerimi doğup büyüdüğüm ve yaşadığım Kartepemize hizmet olarak dönüştürmek için aday olmuştum. Seçim sürecinde mahallelerimiz tek tek gezdik. Tüm ülkemizde olduğu gibi 30 Mart tarihinde halkımız bizlere güvenerek bu görevi tebliğ etti. Seçim meydanlarında ve seçim beyannamelerinde söz verdiklerimizi artık bir bir vatandaşlara hizmet olarak sunma zamanı geldi. İşte bugün asfalt olarak besmeleyi çektiğimiz gün. Ataevler Mahallemizde asfalt çalışmalarını başlattık. Seçim zamanı çok şikayet edilen bu bölgeyi biz de programımıza almıştık. İlk asfalt çalışmamızı bu bölgeden başlatarak tüm Kartepe sathına yayacağız. Bu yoğun çalışma temposunun müjdesini buradan veriyorum ve hayırlı olsun diyorum. Bu hizmetlerin başlamasının mutluluğunu yaşıyorum. Hizmetlerin bir bir tamamlanması ardından vatandaşların gözünde de bu mutluluğu görebilmeyi arzu ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title