Haberler

Üzülmez, Hasanpaşa KAR-MEK Kursiyerlerini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Hasanpaşa KAR-MEK Kurs Merkezi'ni ziyaret etti.

Başkan Üzülmez, Mahalle Konağı Projesi'nin hayat bulduğu Hasanpaşa'da bölge halkını spor merkezi ve bilgi evi ile de buluşturacaklarını ifade etti.

Yeni yönetim modeli çerçevesinde birlikte ve katılımcı bir yönetim modeli sergileyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, vatandaşın ayağına gidiyor. Başkan Üzülmez, KAR-MEK Kurs Merkezlerine yönelik ziyaretleri kapsamında önceki gün de Hasanpaşalı kursiyerlerle buluştu. Ziyarette, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Alkan, Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Koordinatör Kemal Timur, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Ay ve Uzunçiftlik Mahalle Muhtarı Nuri Kılıç da başkana eşlik etti.

Hükümetimizin herkesin beklentilerine karşılık veren uygulamalarıyla komşu ülkelere göre çok daha iyi konumda olduğunu ifade eden Başkan Üzülmez, "Merkezi hükümetin vatandaşlara sağladığı imkanlar ve sunduğu hizmetlerle son 15 yılda Türkiye'de tam bir sosyal devlet anlayışı var. Biz de belediye olarak çocuklarımızın gelişimlerine katkı verecek bilgi evleri ile buluşturuyoruz. Kadınlarımız için kurs merkezleri ve spor evleri açıyoruz. Maddi durumu olmayan yaşlı ve ihtiyaç sahiplerinin bakımını yapıp evlerine yemek götürüyoruz. Çocuklarımıza tatil hediyesi olarak bisiklet hediye ediyoruz. Tatile gidemeyen yavrularımızın ayağına havuzları getiriyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında hemşehrilerimizin beklentilerine karşılık veren hizmetleri sunuyoruz" dedi.

Hasanpaşa KAR-MEK Usta öğreticisi Nilgün Akkanoğlu nezaretindeki el nakışı kursiyerleri Mahalle Konağı içerisinde kendilerine nezih bir çalışma ortamı hazırlayan Başkan Üzülmez'e sunduğu hizmetler için teşekkür ettiler. Çözüm odaklı çalışmaları ile mahalle konakları projesinin de başarıyla uygulandığını belirten Başkan Üzülmez, "Uzunçiftlik Mahallesi Hasanpaşa bölgemizde de Mahalle Konağı bünyesinde KAR-MEK kursiyerlerimizi daha iyi şartlarda buluşturduk. Bunu bugün bir kez daha yerinde görmek bana huzur ve mutluluk verdi. Kadınlarımız için düşündüğümüz spor merkezimiz ihale sürecinde. Mahallenin çocuklarını da kısa sürede bilgi evleri ile buluşturacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Alkan Hasanpaşalı Uzunçiftlik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title