Haberler

Üzülmez'den Kar-Mek'li Hanımlara Sürpriz Ziyaretler

Güncelleme:

Kartepe Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde faaliyetlerini her geçen gün geliştirerek sürdüren KAR-MEK (Kartepe Meslek Edindirme) kurslarına hafta boyunca sürpriz ziyaretlerde bulundu.

Özellikle kadın- çocuk- yaşlı-genç ve engelli bireylere yönelik yaptığı çalışmalar ve sosyal belediyecilik uygulamaları ile farkındanlık yaratan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kadınların ticarette, siyasette, ekonomide ve toplumun genelinde çok önemli ve örnek bir rol üstlendiğini dile getirdi. Hafta boyunca Ertuğrulgazi Mahallesi KAR-MEK, Rahmiye Mahallesindeki Yeşilkent Süleyman Şah KAR-MEK, İstasyon Mahallesi KAR-MEK ve Şevkatiye KAR-MEK kurslarını ziyaret eden Başkan Üzülmez, eğitmen ve kursiyerlerle bir araya geldi. KAR-MEK Kursları ile hem hobilerini geliştiren hem de ürettikleri eserler ile gelir elde etme imkanı bulan Kartepeli kursiyerler, Başkan Üzülmez'i aralarında görmekten mutluluk duydu.

Üzülmez : Türk kadınının fedakarlığı dünyaya örnektir

Kartepeli hanımlar ile sohbet edip , istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Üzülmez, "Türk kadınlarımız, Kurtuluş Savaşımız sırasında cephelerdeki cefakarlığından tutun da, günümüzde toplumsal hayatın içinde verdiği mücadelesine kadar gücünü, cesaretini ve dayanıklılığını tüm dünyaya ispatlamıştır. Anne, eş, siyasetçi, işçi, ev hanımı ve benzerleri gibi pek çok sorumluluğu aynı anda şikayet etmeden taşıyan ve yine de etrafına mutluluk, sevgi veren insanlarsınız. Bu sevgiyle ve şefkatle geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızı yetiştiriyorsunuz. Bu yüzdendir ki sizin için ne yapsak azdır. Hakkınızı ödemek çok zor. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren projelerimizle yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz. Azla yetinmeyi bilen, mutlu olan, kabiliyetli, kanaatkar kadınlarımız sayesinde güçlü ve dimdik ayaktayız. " dedi.

Üzülmez'den Kadın Sosyal Yaşam Merkezi Müjdesi

Kursiyelerin görüşlerini de dikkatle dinleyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KAR-MEK'li hanımları güzel eserlerinden dolayı tebrik etti. Hanımlara Kadın Sosyal Yaşam Merkezi projesinin de müjdesini de veren Başkan Üzülmez, "Projemizde hızla ilerliyoruz, son Ankara ziyaretimde Sn. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza ve Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu'na sunma imkanı da bulduk. Bizzat onların da desteği ve takibi ile sizlere layık, bölgenin en iyisi olacak, bir sosyal yaşam merkezini ilçemize kazandırmayı hedefliyoruz. İnşallah yakın gelecekte detayları da paylaşacağız." dedi. Kar- Mek 'li hanımlar ise sürpriz ziyaretinden ve kadınlara yönelik yapılan sayısız hizmetlerden dolayı Başkan Üzülmez' e teşekkürlerini sundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Şah Yeşilkent Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title