Haberler

Üzülmez'den, hem bisiklet hem de park yeri sözü

Güncelleme:

Başkan Üzülmez, bu yıl 2. kez düzenlenen bisiklet dağıtımları ile Kartepeli çocukları sevindirmeye devam ediyor.

İlkokul 5. Sınıf öğrencilerine okul ve karne hediyesi olarak bisiklet dağıtan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, törenlerde okullara bisiklet park alanı yapma sözü de verdi.

DERBENT STADI BAYRAM YERİ GİBİYDİ

Kartepe'de sosyal ve kültürel alanda çok önemli faaliyetlerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İlkokul 5. Sınıf öğrencisi 1600 öğrencinin okul ve karne hediyesi olarak bisikletle buluşturulduğu törenlerin ikincisini önceki gün Derbent Stadı'nda gerçekleştirildi. Çocukların bisikletlerine kavuşacağından bayram yeri gibi olan törende, Suadiye Barbaros, Balaban, Acısu Türk Fransız Kardeşlik Okulu, Leyla Sarıgöl, Derbent ve Yıldız Entegre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri başkanın çevresinde sevgi yumağı oluşturdular.

PROTOKOLUN İLGİSİ YOĞUNDU

Bisiklet dağıtım töreninde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz'ın yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Alkan, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erol Arutan, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Akkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Aslan, Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, AK Parti Kartepe İlçe yöneticileri, mahalle muhtarları, okul idareci ve yöneticileri ile velilerin ilgisi yoğun oldu.

ÖĞRENCİLER PARK ALANI İSTEDİ

Öğrenciler adına Derbent Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencisi Şevval Kurt teşekkür konuşması yaptı. Kocaeli'deki çocuklar olarak kendilerini şanslı gördüğünü belirten Kurt, "Çünkü eğitime, çocuklara değer veren ve imkanlarını iyileştirmek için çaba gösteren yöneticilerimiz var. Belediyelerimiz okullarımıza gerek fiziki yapı gerekse donanım olarak her zaman desteklerini vermişlerdir. Bugün de yalnızca eğitim değil, spora teşvik ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacı ile yine belediyemizce düzenlenmiş bir etkinlik için toplandık. Bütün çocuklar için bugünün ayrı bir yeri olacaktır. Birçoğumuz bugün ilk bisikletine kavuşmanın heyecanını yaşayacağız. Yarın hepimiz okullarımıza bisikletlerimizle gideceğiz. Ancak sayın başkanım küçük bir ricamız daha olacak. Bisikletlerimizi okulumuzun bahçesine park edecek alanımız yok. Bu nedenle okullarımıza bisiklet park alanlarının yapılması için desteklerinizi rica ediyoruz" dedi.

BOL SPORLU GÜNLER

Suadiye Barbaros Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencisi Cevdet Yılmaz'ın "Mavi Bisikletim" adlı şiirini okuması ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, katılımcılara hitap etti. Törende toplum sağlığı açısından çocukluk çağlarından itibaren sportif aktivitelerin sürdürülmesinin ve spor yapma alışkanlığının kazanılmasının son derece önemli olduğunu belirten Arutan, bisiklete binmenin ve spor yapmanın faydalarını anlattı. Arutan, "Toplumumuzun bisiklete binen kişilere bakış açılarının değişmesi ve bisiklete binen kişi sayısının artması dileğiyle katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'e ve çocuklarımızı spora yönlendiren velilerimize teşekkür eder bol sporlu günler dilerim" dedi.

KÜLTÜRÜN BÜTÜN GEREĞİ YAPILIYOR

Kartepeli çocukların heyecanına ortak olmaya gelen tüm konukları selamlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, velilerden Türkiye'nin geldiği durumu gençlere ve çocuklara iyi anlatılması gerektiğine dikkat çekti. Çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmesi için gerekli hediyeleri ve imkanları sunmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Üzülmez, okul ve karne hediyesi bisikletlerin yanı sıra, Derbent'te kuracakları ücretsiz aquparkta hem eğlenecekler hem de yüzme kurslarına da katılabilecekleri ifade etti. Kadınlara ve gençlere yönelik imkanları da sıralayan Başkan Üzülmez, "Sosyal belediyeciliğin bütün gereğini Kartepe Belediyesi olarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz" dedi.

MUHALEFET SİZDEN ÖZÜR DİLEMELİ

Bu imkanları muhalefetin eleştiri konusu yaptığı hatırlatan Başkan Üzülmez, "Başta çocuklarımıza ve kadınlarımıza olmak üzere ilçe halkına sunduğumuz bu hizmetleri sizden kıskanan muhalefet partisi ilçe başkanı çıkıp sizlerden özür dileyene kadar onu sizlere şikayet edeceğim. Nasıl bir muhalefet zihniyetidir ki, sizlere hizmet olarak harcanan paraların hesaplarını sorabiliyorlar. Bunun hesabını soranlar önce kendi siyasi geçmişlerini araştırsınlar" dedi. Çocuklardan bisikletlerini kaskları ile güvenli şekilde kullanmasını isteyen Başkan Üzülmez, bisikletlerin park edilmesi için okul bahçelerine yer yapacağının sözünü de verdi. İlçe protokolü ile birlikte bisikletleri öğrencilere dağıtan Başkan Üzülmez, bisiklet alan çocukların talebi doğrultusunda tüm hemşehrileri ile tek tek fotoğraf da çektirdi. Bisiklet dağıtım töreni 24 Mayıs Salı günü saat 14.00'de Köseköy Yakup Altun Stadı'nda devam edecek

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balaban Suadiye Derbent Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title