Haberler

Üzülmez'den Hafta Sonu Ziyaretleri

Güncelleme:

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz hafta sonu da mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle Kartepelilerle buluşmaya devam etti.

Yoğun çalışma temposunda Kartepeli hemşerilerini de ihmal etmeyen, Başkan Üzülmez, mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla hasbihal etti hatır sordu. Cumartesi günü Acısu ve Sarımeşe bölgelerinde taziye ziyaretlerinde bulunan Başkan Üzülmez, Dumlupınar Mahallesi'nde de kutsal topraklardaki umre vazifesini yerine getiren Ak Parti Kartepe İlçe yönetiminde Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Niyazi Aydın'ı evinde ziyaret etti.

Göreve geldiği günden beri esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Pazar günü Ataevler Mahallesi'nde iş yeri ziyaretinde bulundu. Umreden dönen Ataevler Mahallesi sakini Mustafa Kul ile yaşadığı duyguları paylaşan Başkan Üzülmez'e meclis üyeleri ve koordinatörleri de ziyaretlerde eşlik etti.

Rahmiye ve Maşukiye Mahalleleri'nde taziye ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Üzülmez, Köseköy ve Ataevler Mahalleleri'nde de umreden dönen Kartepelileri ve hasta vatandaşlarının evlerine konuk oldu. Köseköy Mahallesi'nde geçirdiği apandist ameliyatı sonrasında evinde istirahat eden Hayrettin Doğan ile Ataevler Mahallesi'nde trafik kazası sonrası nekahat dönemini geçiren İbrahim Şen'e de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Hastalara acil şifa dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, hasta yakınlarında da hastaların durumu hakkında bilgi alıp ihtiyaçları olup olmadığını öğrendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dumlupınar Sarımeşe Acısu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title