Haberler

Üzülmez Çocuklara Verdiği Sözü Tuttu

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Kartepe Belediyesi, çocuk dostu bir belediye olarak ilçe genelindeki eğitim kurumları ile tek tek ilgileniyor ve destek veriyor.

Bu kapsamda Başkan Hüseyin Üzülmez son okul ziyaretini ve incelemesini Rahmiye Mahallesinde bulunan Süleyman Şah İlkokulu'nda gerçekleştirdi. Kartepeli çocukları her anlamda daha donanımlı bireyler olarak hayata hazırlama hedefindeki Başkan Üzülmez'i karşılarında gören öğrenciler, verdiği sözü tutarak kendilerini ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e yakın ilgi gösterdiler. Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destek ile bilinen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i okullarında ağırlayan Süleyman Şah İlkokulu idarecileri de sınıfları gezerken Başkan Üzülmez'e eşlik etti.

Üzülmez Süleyman Şah İlkokulu Koridorlarında

Çocukların derslerini bölmemeye özen gösteren Başkan Üzülmez, okul idarecileri ile sohbet edip, taleplerini dinlerken, çocukları da sınıflarında ziyaret etmek için teneffüs zilinin çalmasını bekledi. Teneffüste karşılarında Başkan Amcalarını gören minik öğrenciler şaşkınlıklarını ve mutluluklarını saklayamadılar. Neşe içerisinde Başkan Üzülmez'in etrafını sarıp, sevgi çemberine alan çocuklar hem şakalaşıp hem de Kartepe Belediyesi'nin öğrencilere dağıttığı, bisikletler, spor malzemeleri, akıl ve zeka oyunu setleri, kırtasiye yardımları, tiyatrolar, bilgi evleri ,sağlık taramaları ve geziler için de teşekkür ettiler.

Üzülmez : Çocuklarımızın farkındalık düzeyi çok yüksek

Çocuklara daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışan Başkan Üzülmez, öğrencilerin taleplerini de dinledi. Çocuklara öğütler de veren Başkan Üzülmez, "Hükümetimiz eğitim kalitesini arttıracak düzenlemeleri zaten yapıyor. Bizler de okullarımızın fiziki şartlarında ve çocuklarımızın ruhsal gelişimleri için kesintisiz destek oluyoruz. En iyi dostlarım çocuklardır. Görüyorum ki, şimdiki çocuklarımızın farkındalık düzeyi çok yüksek. Eğitime destek amaçlı yaptığımız herşeyi biliyorlar. Hepsini gözlerinden öpüyor, öğretmenlerini ve ailelerini kutluyorum. Güçlü ve donanımlı bir nesil yetiştiği için de güven duyuyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title