Haberler

Üzülmez Cemiyetlerde

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Kartepelilerin mutlu günlerine ortak oldu.

Başkan Üzülmez, katıldığı cemiyetlerde bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikah akitlerini gerçekleştirdi. Başkan Üzülmez, evlilik yolunda ilk adımı atan çiftlerin de nişan yüzüklerini taktı.

ŞİRİN ile FATİH EVLENDİ

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Uzuntarla Mahalle Başkanı Süleyman Yakupoğlu'nun yeğeni Fatih Bektaş'ın nikahını kıydı. Uzuntarla Mahallesi'nde oturan emekli Hasan Bektaş ile ev hanımı Heva Bektaş çiftinin bir firmada satış temsilcisi olarak çalışan çocukları Fatih Bektaş hayatını, İbrikdere Mahallesi'nin tanınmış ailelerinden Yakup Likos ve Havva Likos çiftinin zarif kızları Şirin Likos ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde bir ömür birlikteliğe evet diyen Şirin ve Fatih'in nikahını Başkan Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini Nursen Aydın ve Murat Küçük yaptı. Başkan Üzülmez, mutluluk dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da geline verdi. Meclis üyesi Erol Yılmazla birlikte aileleri de tebrik eden Başkan Üzülmez, gençlere takısını taktı.

CELAL ile MİNE EVLENDİ

Maşukiye Mahallesi'nin yakışıklı delikanlılarından Celal Üstüntaş da evliler kervanına katıldı. Kartepeli çiftçi Murat Üstüntaş ile ev hanımı Ayşe Üstüntaş çiftinin babası ile birlikte çalışan çocukları Celal hayatını, İzmit Akarca Mahallesi sakinlerinden emekli Asım Karacan ile ev hanımı Altun Karacan çiftinin zarif kızları Mine Karacan ile birleştirdi. Acısu Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde bir ömür birlikteliğe evet diyen Celal ile Mine'nin nikahını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kıydı. Nadice Karacan ile Yunus Sezginoğlu'nun da şahitlik yaptığı nikahta iki cihan saadeti dilekleri eşliğinde Başkan Üzülmez, evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi. Aileleri tebrik eden Başkan Üzülmez, gençlere de takısını taktı.

FUNDA ile ORHAN NİŞANLANDI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Gümüşoğlu Ailesinin mutluluğuna ortak oldu. Kartepe Arslanbey Mahallesi'nde oturan Türk Telekom çalışanı Osman Gümüşoğlu ile ev hanımı Sevcan Gümüşoğlu'nun zarif kızları Funda evlilik yolunda ilk adımı attı. İstanbullu Ali ve Ayşe Tayfur çiftinin özel bir şirkette muhasebecilik yapan çocukları Orhan Tayfur ile nişanlanan Funda Gümüşoğlu'nun nişan yüzüklerini Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez taktı. Atakent İş Merkezi'ndeki Cafe Life'de düzenlenen nişan cemiyetine her iki ailenin dost ve akrabalarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. "Allah Tamamına Erdirsin" dilekleri eşliğinde kurdeleyi kesen Başkan Üzülmez, "Birbirine yakışan gençlerimiz evlilik yolunda ilk adımı attılar. Arayı fazla uzatmayın bir evvel yuvanızı kurup huzurlu ve mutlu bir yuvaya kavuşun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Fatih Bektaş Uzuntarla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title