Haberler

Uzmanlardan 'LPG' Uyarısı! "Sıcak Havalarda LPG Depolarınızı Tam Doldurmayın"

Güncelleme:

Batmanlı otogaz servis ustası Şerif Tayfur, "Sıcak havalarda LPG depolarınızı tam doldurmayın" uyarısında bulundu.

Batman'da otogaz servis ustası Şerif Tayfur, LPG'li araç kullanan sürücülere uyarılarda bulundu. Tayfur, "Sıcak havalarda LPG depolarınızı tam doldurmayın" uyarısında bulundu.

"MUHAKKAK SON KONTROLLERİNİZİ YAPTIRIN"

Özellikle tatile çıkacak olan vatandaşların bu konuda daha dikkatli olmasını isteyen Tayfur, "Bayram tatilinin 9 güne çıkması bizleri sevindirdi. Ramazan dolayısıyla günde ancak 5-6 LPG takabiliyoruz. Ancak önemli bir uyarıda bulunmamız gerekiyor. Uzun yola çıkacak LPG kullanıcıları, muhakkak son kontrollerini gerçekleştirsin.

"DEPOLARINIZI TAM DOLDURMAYIN"

Ayrıca sıcak havalarla birlikte zaruretten gündüz LPG dolumu yapıldığı takdirde depolar tam doldurulmasın. Sonuç itibariyle LPG basınçlı bir yakıt türü. Mümkünse sabah ya da akşam serinliğinde LPG dolumu yapılsın" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Batman Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

ABUZITTİN KUŞKONMAZ:

ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLSUN RAKI İÇEN ÖLDÜDE SU İÇEN ÖLMEDİMİ

1
1
yanıtYanıtla
ferit:

he sende gebericin eni sonu

yanıt2
yanıt1
dgsg:

lpgli

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title