Haberler

Uzman Çavuş'un Yıkıldığı An

Güncelleme:

PKK'nın kaçırdığı Uzman Çavuş, annesinin öldüğünü 1 yıl sonra öğrendi.

PKK tarafından yaklaşık 2 yıl alıkonulmasının ardından bugün serbest bırakılan Uzman Çavuş Zihni Koç, annesinin öldüğünü 1 yıl 41 gün sonra öğrendi.

Uzman Çavuş Zihni Koç'un annesi Gülsüm Koç (56), geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavi gördüğü Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden taburcu edildikten yaklaşık bir hafta sonra Amasya'daki evinde aniden rahatsızlanarak 1 Şubat 2012 tarihinde hayatını kaybetmişti.

PKK tarafından kaçırılan 8 kamu görevlisinden Uzman Çavuş Zihni Koç, annesinin ölüm haberini bugün serbest bırakıldıktan sonra öğrendi.

HASTA YATAĞINDA GÖZYAŞI DÖKMÜŞTÜ

Geçirdiği kazada ağır yaralanan Gülsüm Koç, İHA mikrofonuna 1 yıl önce yaptığı açıklamada, oğlu için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan yardım beklediğini ifade ederek, "Çocuğum gelsin, bana destek olsun, en büyük ilaç o. Yeter ki büyükler sesimizi duysun" demiş ve gözyaşlarına boğulmuştu.

Uzman Çavuş Zihni Koç, Astsubay Abdullah Söpçeler ve Sağlık Teknisyeni Aytekin Turhan Uz ile birlikte, 9 Temmuz 2011 tarihinde, Diyarbakır-Bingöl Karayolu Ziyaret Tepe mevkisinde PKK'lı teröristlerce kaçırılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Zihni Koç Amasya Tokat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title