Haberler

Uzerli'nin Hayranlarının Paylaştığı Fotoğraf Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Meryem Uzerli'nin kızı Lara'ya ait olduğu iddia edilen fotoğraf sosyal medyayı salladı. Fotoğraf kısa sürede beğeni ve yorum rekoru kırdı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Hürrem Sultan' olarak üne kavuşan ve tükenmişlik sendromuna yakalanıp Almanya'ya yerleşen Meryem Uzerli, Can Ateş'ten olan kızı Lara'nın ilk kez yüzünü gösterdi.

SOSYAL MEDYADA REKOR KIRDI

Meryem Uzerli'nin hayranlarının Facebook sayfasından paylaştığı ve Minik Uzerli'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraf, kısa sürede beğeni ve yorum rekoru kırdı. Annesine benzerliği ile iddiaları güçlendiren fotoğrafa binlerce 'Maşallah' yorumları yapıldı.

İşte Meryem Uzerli'nin kızı Lara'ya ait olduğu iddia edilen o fotoğraf...

YÜZÜNÜ GÖSTERMİYORDU

Sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarda kızı Lara'nın yüzünü göstermeyen Meryem Uzerli, kızı Lara ve babası Can Ateş'in de fotoğraf paylaşmasına izin vermemişti. Can Ateş minik Lara'yla ilk buluşması sonrası sadece el fotoğrafını paylaşmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Meryem Uzerli Can Ateş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

BaşakMobil-ANDROID:

ben olsam yine göstermezdim bu güzelliği nazara gelir valla

22
4
yanıtYanıtla
atam:

almanyada bu pislikleri adam yerine koymuyorlar banhoof penaları burada başımıza şey kesildi ne aşagılık br durum . !!!!!

14
1
yanıtYanıtla
Susen Es:

Cok dogru vallahi

yanıt0
yanıt0
ASETINMobil-ANDROID:

Daha güzel gözüksün diye gözlerinede sürme çekmişler

1
7
yanıtYanıtla
Elif:

Haklisiniz cocugun kibriklerin de rimel var. . . cocuklarinida kendileri gibi medya oyuncagi ediyorlar yazik!!!

yanıt1
yanıt3
turkMobil-ANDROID:

adamlar oyle zekıkı 10 yılda hepsi zengin oldu kızlarıda dışarı vermıyorlar

4
3
yanıtYanıtla
cece:

güzel çocuk ınsallah ıyı egıtım alır

2
0
yanıtYanıtla
bizene:

neleri takip ediyoruz

1
1
yanıtYanıtla
kusurmobilWeb@haberler.com:

Kadin Turkiyede zengin oldu babasi Turk ama her firsatta bizi kotuluyor Almanyayi ovuyor yok Almanyada soyle de Turkiyede boylede ayiptir yahu insanlar kendilerinden gordu sevdi ama resmen bosa cikardi yakinda film icin yine gelecekmis para icin geliyo sonra kaciyo biz de bunlara oluyoruz sacma

0
1
yanıtYanıtla
deli yürek:

lan çocuk sürmeli değil gözleri muhteşem annesie çekmiş canım :

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title