Haberler

Üzerine Benzin Dökerek Kendisini Yaktı

Güncelleme:

Karaman'da Durmuş H., önce polisten eski eşini aramasını istedi sonra üzerine benzin dökerek kendisini yaktı. Bir anda alev topuna dönüşen H. ağır yaralı.

Karaman'da 42 yaşındaki Durmuş H., üzerine benzin dökerek kendisini yaktı. Çevredekiler ve trafik polisleri tarafından yangın söndürme tüpü ile müdahale edilerek söndürülen ve ağır yaralanan Durmuş H., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

POLİSTEN BOŞANDIĞI EŞİNİ ARAMASINI İSTEDİ

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Karaman Otogarı'nda meydana geldi. Otogardaki yoğunluğu kontrol etmek için gelen motorize trafik ekibinin yanına sinirli halde gelen 42 yaşındaki Durmuş H., polis memuruna cep telefonu uzatarak, 1 yıl önce önce boşandığı eşini aramasını istedi.

ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP KENDİNİ ATEŞE VERDİ

Polis memurunun durumu anlamaya çalıştığı esnada Durmuş H., üzerindeki montunun iç cebinden çıkardığı pet şişe içerisindeki benzini üzerine dökerek çakmağı çaktı ve kendisini ateşe verdi.

ÇEVREDEKİLER SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

Durmuş H.'nin bir anda alev topuna dönmesi üzerine paniğe kapılan çevredekiler yanan adamın üzerine su dökerek ve bez parçalarıyla alevleri söndürmeye çalıştı. Bu sırada trafik polisi de hemen otogardaki başka bir polis otomobiline koşarak buradan aldığı yangın söndürme tüpüyle Durmuş H.'nin üzerindeki alevleri söndürdü.

AĞIR YARALI HALDE HASTANEYE KALDIRILDI

Üzerindeki elbiseleri yanan ve ağır yaralanan Durmuş H., çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda ikinci derecede yanıklar oluşan Durmuş H. burada yapılan ilk tedavisinin ardından hayati tehlike kaydıyla Konya'ya sevk edildi. Yaşanan olay otogarın güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi. Durmuş H.'nin yaklaşık bir yıl önce eşinde boşandığı ifade edilirken polis soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karaman 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (5)

BİTMİŞ MEMLEKET:

BOŞ MİLLETİZ VESSELAM . POLİS BEYEFENDİ DURMUŞ SEYREDİYOR . ELİNDE SÖNDÜRÜCÜ HİÇ BİR ŞEY OLMADIĞI GİBİ BİRDE HEMEN TABANLARI YAĞLAYIP KAÇIYOR .

8
25
yanıtYanıtla
vatandaş:

bizim polisler kalabalıklar iken artistler yalnız iken böyle kaçarlar. birde diyorlar polisler halkın canını malını korumak için var. videodaki polis arkadaşımızda adam yanmış yere yatıyor oda kaçıyor. taki halk geldikten sonra oda yardım ediyor.

4
27
yanıtYanıtla
tatar:

böyle hasta ruhlular için bir gezegen bulacaksın oraya şutlayıp bırakacaksın ne hali varsa görsün

11
5
yanıtYanıtla
Büşra:

Hem eşlerinize insan gibi davranmayın hemde elinşzden kaçırdığınızda böyle arkalarından ağlayın. Gülermisin Ağlarmısın şu hale bak.

10
6
yanıtYanıtla
deniz doğan:

DEĞER MİYDİ BE ABİ Bİ KIZ İÇİN

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title