Haberler

Üzerine Baza Düşen Çocuk, Boynu Kırılarak Can Verdi

Güncelleme:

Adana'da yazlık kıyafetlerini almak için yatak odasındaki bazanın kapağını kaldıran çocuk, bazanın aniden kapanması sonucu boynu kırılarak can verdi.

Adana'da yazlık kıyafetlerini çıkartmak isterken yatak ile baza arasına sıkışan 10 yaşındaki Caner Keskin hayatını kaybetti.

ÇOCUĞUN KAFASI BAZAYA SIKIŞTI

Olay, Seyhan ilçesi Büyükyalmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 10 yaşındaki Caner Keskin, yazlık kıyafetini almak için annesinin yatak odasındaki bazanın kapağını kaldırdı. Bu esnada baza aniden kapanınca Caner Keskin yatakla sandık arasına sıkıştı. Annesi odasına girdiğinde çocuğun baygın halde yattığını görür görmez özel bir hastaneye götürdü.

BOYNU KIRILARAK ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Hastanede doktorlar yaptığı kontrolde Caner Keskin'in boynunun kırılarak öldüğünü belirledi. Caner Keskin'in cenazesi otopsisinin ardından oturdukları mahallede bulunan mezarlığı defnedildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

Halime:

Çok üzüldüm ya içim acıdı resmen Allah ailesine sabırlar versin çok zor bir durum

98
0
yanıtYanıtla
Yunanli:

Ulkemizdeki mobilyalar tambir fare tuzagigibi yapanlar hiciinsanlar icon tehlikesi varmi yokmu diye dusunmez hepsi cop

70
4
yanıtYanıtla
Aynen:

Sunta ustune utu basilmis

yanıt0
yanıt0
mert:

firma sorumludur bu olayda çocukları 24 saat kafede koyacak halimiz yok , Allahım kimselere cocuk acısı vermesin, ailesine, doslarına ve Türkiyemizin bası sağolsun . sorumlu firma cezasını çekmelidir elbetki çocuğu geri getirmeyecektir amma bir daha ayni olayların olmaması icin önlem almak zorudadirlar.

61
5
yanıtYanıtla
mahmuttas:

o bazaları tasarlayanların Allah bin belasını. . .

52
1
yanıtYanıtla
nurten teyze:

ilk baza gördüğümde aklıma gelmişti, çocuklar sıkışır , diye, hiç de almadım, anne olarak içim korkmuştu tehlikeli diye, yanılmamışım . çok üzücü

yanıt1
yanıt0
YİNE ADANA:

yazık olmuş yavrucağıza anası ne halt ediyormuş o esnada

4
19
yanıtYanıtla
HAKKI:

AZİZ MÜBAREK CUMA GÜNÜ RABBİM KİMSEYE (DÜŞMANIM VARSA BİLE ) EVLAT ACISI YAŞATMA AMİN.

18
2
yanıtYanıtla
KADER:

Amerika''da olsa o baza firması milyon dolar tazminata mahkum olur yedi sülale baza yapamazdı. Amörtisör firması hangisi ise o da aynı şekilde. Bizde suçlu kim? Tabi ki KADER. Hindistan''daki Hint Fakirlerini kandıran KAST sistemi bizde de var. Bir sonraki yaşamda onlar fare tanrısı veya kutsal inek olarak doğup günahlarının bağışlanaağını sonra cennete gideceğine inanıyor. Biz de KADERE. Firma hangisi onu yazaın da almayalım.

14
2
yanıtYanıtla
SUSTUKLARIMA SAY:

durduk yere ölen birini duydunmu sen her ölümün bir sebebi vardır. sen tedbirini al kazalara karşı takdirini Allaha bırak tedbir almadan kaza geçirirsen bu senin aptallıgındandır. tedbir alır kaza geçirirsen buda senin kaderindir HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR. RABBİM AİLESİNE SABIR VERSİN BEN ÇOCUKLARIN BAZAYI KALDIRMALARINA İZİN VERMİYORUM BAZAYI KALDIRSAM DAHİL KİLİDİNİ TAKIYORUM Kİ DÜŞMESİN ÜSTÜME DİYE TEDBİR İNSANDAN TAKTİR ALLAHTAN

yanıt2
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title