Haberler

Üzeltme)

Afyonkarahisar'da 33 Ayrı Sivil Toplum Örgütü Tarafından 'Teröre Lanet' Mitingi Düzenlendi. Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı'nda Düzenlenen Mitinge Yaklaşık 3 Bin Kişi Katıldı.

Afyonkarahisar'da 33 ayrı sivil toplum örgütü tarafından 'Teröre Lanet' mitingi düzenlendi. Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Şehit aileleri, gaziler, çeşitli sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşların katıldığı mitingde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri taşındı. Bazı şehit aileleri ise şehit olan çocuklarının resimlerini taşıdı. Mitinge katılanlara ücretsiz bayrak, şapka ve su dağıtıldı. Binlerce vatandaşın hep bir ağızdan teröre lanet yağdırdığı mitingde, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK ve işbirlikçileri' sloganları atıldı. Mitingde İstiklal Marşı'nın tamamını okuyan 5 yaşındaki Merve Şatır, herkesi

kendine hayran bıraktı. Bu sırada bazı şehit anneleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Mitinge Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Anavatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mahmut Koçak, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan ile bazı siyasi partilerin milletvekili adayları da katıldı.

(MD-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne? Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar! Fenerbahçe Olympiakos maçını hangi kanal veriyor?
title