Haberler

Uzaya Yolculuk Opet Facebook Sayfasında

Güncelleme:

OPET facebook sayfasında yer alan 'OPET'le Uzaya Yolculuk' uygulaması ile 3 bin kişi, insanoğlunun uzay merakını ve araştırmalarını konu alan "NASA: A Human Adventure"ı gezme şansı yakalayacak. İstanbul Marmara Forum'da açılan ve bugüne kadar ABD dışında yapılan en kapsamlı sergi olma özelliğini taşıyan organizasyonda, NASA koleksiyonuna ait uzay yolculuğunda kullanılmış 100'den fazla parça ve dev modüllerin maketleri yer alıyor.

İnsanlığın uzay merakı ve uzayla ilgili çalışmalarını kapsayan "NASA: A Human Adventure" sergisi, OPET ana sponsorluğunda ve Marmara Forum'un katkılarıyla Türkiye'ye getirildi. ABD dışındaki en kapsamlı ve büyük sergi olan "NASA: A Human Adventure"da tarihsel anlatımın yanı sıra, uzayla ilgili teknolojik gelişmeler ve donanımlar da sunuluyor. Marmara Forum içerisinde bulunan Expo Center'da 2.500 m²lik alanda konumlanan "NASA: A Human Adventure"da orijinal araçlar ve motorlardan parçalar, astronot kıyafetleri ve aksesuarları, önemli parçaların özel maketlerinin yanı sıra uzayla ilgili özel film gösterimleri de yer alıyor.

Etkinliğin ana sponsoru OPET, sergiyi gezmek isteyenlere güzel bir sürpriz yapıyor. 'OPET'le Uzaya Yolculuk' uygulaması ile OPET'in www.facebook.com/opet sayfasındaki formu dolduranlar çekilişe katılma hakkı elde edecek. Başvuru yapanlar arasında çekilişle belirlenecek olan 3 bin kişi ise sergiyi OPET'in özel davetiyle gezme şansına sahip oluyor.

Uygulama, 30 Ekim 2012 tarihine kadar devam edecek. Kazananlar yine OPET'in facebook sayfası üzerinden duyurulacak.

İstanbul Exhibitons tarafından Türkiye'ye getirilen sergi, Star Wars gibi önemli sergi projelerine imza atan John Nurminen Prodüksiyon şirketi tarafından gerçekleştiriliyor. "NASA: A Human Adventure", 14 Nisan 2013 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Facebook Marmara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title