Haberler

Uyuyan Eşini Öldürdü, Köy Meydanında Yaşamına Son Vermek İstedi

Güncelleme:

Edirne'de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Gökhan Ferit G., uyuyan eşi Ersel G.'yi tüfekle başından vurarak öldürüp intihara kalkıştı.

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Pırnar Köyü'nde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 32 yaşındaki Gökhan Ferit G., uyuyan eşi 27 yaşındaki Ersel G.'yi tüfekle başından vurarak öldürdü. Yan odada evde oğlu 8 yaşındaki Atakan G.'ye de ateş eden ancak vuramayan Gökhan Ferit G., gittiği köy meydanında başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi.

9 YILLIK EŞİNİ GECE YARISI ÖLDÜRDÜ

Olay, saat 03.00 sıralarında Keşan'a bağlı Pırnarköy'deki tek katlı bir evde meydana geldi. Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören işsiz Gökhan Ferit G., uyuyan 9 yıllık eşi Ersel G.'yi başına ruhsatlı otomatik av tüfeğiyle bir el ateş ederek öldürdü.

OĞLUNU DA ÖLDÜRMEK İSTEDİ

Gökhan Ferit G., daha sonra kapısını kırarak içeri girdiği bitişik evde bulunan ve yatağında uyuyan ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi oğlu Atakan G.'ye doğru ateş etti. Ancak isabet ettiremedi. Silah sesine uyanan ve aynı evde kalan Gökhan Ferit G.'nin babası 61 yaşındaki Cumazi G. oğluyla boğuşarak elinden tüfeği almak istedi. Babasının elinden kurtulan Gökhan Ferit G., evden çıkarak çevreye ateş etmeye başladı. Cumazi G., torunu Atakan G.'yi yakındaki bir eve götürerek sakladı.

KÖY MEYDANINDA BAŞINA SIKTI

Gökhan Ferit G., evden yaklaşık 100 metre uzaklıktaki köy meydanına giderek burada tüfekle başına ateş etti. İhbar üzerine bölgeye ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ersel G.'nin öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Gökhan Ferit G. ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Olayı öğrenerek eve gelen G. ailesinin yakınları ise sinir krizi geçirdi. Ersel G.'nin cesedi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.



ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Gökhan Ferit G.'nin daha önce de ailesine saldırarak ölümle tehdit ettiği, bu nedenle eşi Ersel G.'nin yaklaşık 1 aydır ailesinin yaşadığı Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Kurtbey Köyü'ne gittiği ve oğlu Atakan G. için kısa bir süre önce Pırnar Köyü'ne geri döndüğü öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak?
500

Yorumlar (13)

hakan celikMobil-ANDROID:

almanyada sizofren hastalari toplum icine birakilmiyor.yillarca hastanede duruyor duzelmeye yakin zamanlarda bir saglikci kontrolunde toplum hayatina yavas yavas geri gonderiliyor.turkiyede esini cocugunu vuranlarin yuzde 99 bu hastaliktan

18
0
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Hem psikolojik sorunu var hem de ruhsatlı av tüfeği var ilginç

16
0
yanıtYanıtla
RealistmobilWeb@haberler.com:

Adanaya özenen edirne

2
13
yanıtYanıtla
adanali:

yine mi edirne:)

3
9
yanıtYanıtla
ferroli:

Bu ülkenin en az yüzde elliden fazlası psikolojik rahatsızlık içerisinde fakat nedense hastanede psikiyatri bölümüne kimse gitmez. Oysa ki beyin tedavi edilse bir çok hastalık da tedavi edilmiş olur. Ancak hiç bir deli ben deliyim demez

10
0
yanıtYanıtla
YAVUZ SELIM HANMobil-IOS:

SORUMLUSU DEVLETI IDARE EDENLERDIR,ALLAH HESABINI SORACAK. VESSELAM

4
4
yanıtYanıtla
YusufmobilWeb@haberler.com:

Devlet yurt genelinde ruh sağlığı taraması yapmalıdır

7
0
yanıtYanıtla
abdoMobil-ANDROID:

şerefsiz herif gebereceksen git geber ailene niyi sıkıyorsun pislik herif

5
0
yanıtYanıtla
emre aydın Mobil-ANDROID:

Aferin ALLAHIN verdiği canı aldın aptal herif bu zor günlerin için neden ellerini açıp ALLAHA yalvarmadın eşini öldürdün

5
0
yanıtYanıtla
gizli-belaMobil-ANDROID:

kadına kalkan eller kırılsın

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title