Haberler

İzmir'de Uyuşturucudan Ölen Genç Toprağa Verildi

Güncelleme:

İzmir'in Dikili İlçesi'nde, arkadaşlarıyla toplandıkları bir evde alkolün üzerine bonzainin benzeri olan ve Jamaika adıyla bilinen sentetik uyuşturucu kullandıktan sonra hayatını kaybeden Çağrı Kalyoncu (18) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dikili Lisesi'nden mezun olan ve girdiği üniversite sınavını kazanamadığı öğrenilen Çağrı Kalyoncu, önceki gün akşam, arkadaşları C.E. (25), A.T. (25) ve M.B. (18) ile barda içki içtikten sonra 5 katlı bir binanın ikinci katındaki bekar evinde toplandı. İddiaya göre, Kalyoncu, içkinin üzerine gençler arasında giderek yaygınlaşan, bonzainin benzeri olan jamaika olarak bilinen sentetik uyuşturucu kullandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde dört genç uykuya daldı. Sabah kalktıklarında, üç arkadaş tüm çabalarına rağmen Kalyoncu'yu uyandıramayınca, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Çağrı Kalyoncu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Kalyoncu'nun cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

ARKADAŞLARI SERBEST KALDI

Kalyoncu'nun hayatını kaybettiği sırada evde bulunan ve polis tarafından gözaltına alınan üç kişi, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kalyoncu'nun arkadaşları C.E., A.T. ve M.B. hakkında 'Uyuşturucu madde kullanmak' suçundan işlem yapıldığı, ardından da serbest bırakıldığı öğrenildi.

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kalyoncu'nun ölümünün ardından çok yönlü soruşturma başlatan polis düzenlediği operasyonda, ilçede uyuşturucu sattığı ve gencin ölümüne neden olduğu belirtilen uyuşturucuyu sattığı ileri sürülen üç kişiyi gözaltına aldı. Üst aramalarında yaklaşık 100 gram esrar ele geçirilen şüphelilerin poliste ifadelerine başvurulduğu, işlemlerinin ardından da adliyeye sevk edilecekleri kaydedildi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin ardından bugün öğle saatlerinde ailesine teslim edilen Çağrı Kalyoncu'nun cenazesi Dikili'ye getirildi. Kalyoncu için Dikili Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, baba Feridun Kalyoncu, anne Seher Kalyoncu, yakınları, Çağrı Kalyoncu'nun arkadaşları katıldı. Kalyoncu çifti, bir süre üzerine Galatasaray forması serilen çocuklarının tabutu başında gözyaşı döktü. Cenaze namazını kıldıran cami imamı, ailelerden çocuklarının arkadaş çevrelerine dikkat etmelerini istedi. İkindide kılınan cenaze namazının ardından Kalyoncu, Dikili Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada ilçede diş teknisyenliği yapan ve yaşlılık nedeniyle hayatını kaybeden 74 yaşındaki Emre Engin de aynı camide kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta toprağa verildi. - Hamarat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Jamaika Dikili İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title