Haberler

Uyuşturucudan Fenalaşan Adam, Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

İzmir'in Karabağlar ilçesinde odasında yalnızken uyuşturucu kullandığı ileri sürülen Bülent Çöke, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde odasında yalnızken uyuşturucu kullanan ve fenalaşınca annesi tarafından bulunan 39 yaşındaki Bülent Çöke, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ODASINDAYKEN FENALAŞTI

Karabağlar ilçesinin Omurtak Mahallesi'nde oturan ve ayakkabı boyacılığı ile hurdacılık yapan ortopedik engelli Bülent Çöke, annesi ve ağabeyiyle birlikte kaldığı evde odasında yalnız olduğu sırada fenalaştı. Gürültü üzerine odaya giren annesi, iddiaya göre 'jamaika' diye bilinen sentetik uyuşturucu kullanan Bülent Çöke'yi yerde hareketsiz buldu.

SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERİLDİ

Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Bülent Çöke, ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Çöke, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EŞİNDEN AYRILMIŞTI

Eşinden ayrı yaşadığı ve 1 çocuğu olduğu belirtilen Bülent Çöke'nin cesedi, kesin ölüm nedeninin saptanması için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karabağlar İzmir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title