Haberler

Uyuşturucu ve Silahla Yakalandı

Samsun’da bir genç uyuşturucu madde ve 3 adet tabancayla yakalandı.

Samsun'da bir genç uyuşturucu madde ve 3 adet tabancayla yakalandı.

Olay, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda İ.D.'nin (36) evine baskın düzenledi. Polisin evi bastığı bir sırada evde bulunan İ.D.'nin annesi E.D.'nin (58) evde bulunan bonzaiyi klozetin içine atarak sifonu çektiği iddia edildi. Polis, klozetin içindeki su yüzeyinden 3 gram bonzai ele geçirdi. Evde yapılan aramada ise 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçti. Olayla ilgili İ.D. ve E.D., KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İ.D., silahların ve uyuşturucuların kendisine ait olduğunu, kendisinin uyuşturucu kullandığını ve kimseye satmadığını ileri sürerek annesinin silah ve uyuşturucuyla bir ilgisinin olmadığını söyledi. Polisteki sorgusu tamamlanan anne ve oğlu Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade veren anne serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen İ.D., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title