Haberler

Uyuşturucu Üretimi İçin Özel Oda Kurmuşlar

Denizli'deki bir eve operasyon yapan polis, konutun odasının hintkeneviri yetiştiriciliği için özel olarak dizayn edildiğini gördü.

Denizli'deki bir eve operasyon yapan polis, konutun odasının hintkeneviri yetiştiriciliği için özel olarak dizayn edildiğini gördü. Dört kişinin gözaltına alındığı operasyonda, evde yapılan aramada, farklı miktarlarda ve sayılarda uyuşturucu hap, esrar ve hintkeneviri ele geçirildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi narkotik timi, dün uyuşturucu ticaretine yönelik bir eve operasyon yaptı. Narkotik polisleri, evdeki bir odanın hintkeneviri yetiştiriciliği için özel olarak dizayn edildiğini belirledi. Yerleştirilen projektörler, klima, nemlendirme cihazı ve termostatla uygun hava yaratıp odanın hintkeneviri yetiştirildiğine uygun hale getirildiği anlaşıldı. Odada, saksı içinde yetiştirilmiş 15 kök dişi hintkeneviri bulundu. Yapılan aramalarda 580 uyuşturucu hap ve 1.5 kilogram esrar bulundu. Dört kişi operasyonda gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki sorgularının sürdüğü belirtilirken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title