Haberler

Uyuşturucu Tacirlerinin Koltuk Numarası Aldatmasına Polis Kanmadı

Kayseri’de ’uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan yargılanan 2 kişiye, toplamda 11 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri'de 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan yargılanan 2 kişiye, toplamda 11 yıl hapis cezası verildi. Yolcu otobüsü ile uyuşturcu taşıyan şahıslar, yakalanma ihtimaline karşı koltuk numaralarını değiştirmelerine rağmen yakayı eleverdi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklu yargılanan M.K. ve E.G. hazır bulundu. Davada, tutuklu yargılanan 2 kişinin savcılıkta verdiği ifadeler okundu. Davada yargılanan M.K., verdiği ifadesinde, " Yozgat'ta oturuyoruz. Gezmek amacıyla Diyarbakır'a gittim. E.G. ile akşama kadar beraber gezdik. Diyarbakır'da esrar ucuz olduğu için gelmiştik. 2 bin TL karşılığında esrar maddesi aldık. Diyarbakır'dan Malatya'ya gittik. Malatya'dan Kayseri'ye gelirken kolluk kuvvetlerinin yaptığı arama sonucu gözaltına alındık" dedi.

Diğer sanık E.G. ise, "Sedef hastasıyım. Esrar alma amacıyla gitmedim. M.K., Diyarbakır'da sedef hastalığı için ilaç yapan birinin olduğunu söyledi. Onun için gittim. Gitmek için cep telefonuma kadar sattım. Diyarbakır'da ilaç yapan yeri bulamadık. Birlikte esrar almaya karar verdik. Aldığımız esrarıda Yozgat'a götürürken yakalandık" diye ifade verdi.

"ESRARIN BULUNDUĞU POŞETE FARKLI KOLTUK NUMARASI VERMİŞLER"

Davada daha sonra, M.K. ve E.G.'nin bindiği otobüsü durdurup arama yapan polis ekipleri ifade verdi. Ekipler, "Esrarın içinde bulunduğu poşetin üzerinde 17 numaralı koltuk yazıyordu. 17 numarada ise 2 tane bayan oturuyordu. Bayanlar da poşetin kendilerine ait olmadığını söyledi. Durumu muavine sorduk. Muavin de poşetin sanıklara ait olduğunu söyledi" dedi. Sanıklar son söz olarak, " Biz içiciyiz. Satıcı değiliz. Ticaretini yapmak için gitmedik" dediler.

Mahkeme heyeti, yargılanan E.G.'ye 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl hapis ve 2 bin 400 TL adli para cezası verirken, sanık M.K.'ye ise 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 5 yıl hapis cezası verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Kayseri Malatya Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title