Haberler

Uyuşturucu Tacirleri Aydın Polisinden Kaçamadı

Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü düzenlediği bir operasyonla yaklaşık 9 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü düzenlediği bir operasyonla yaklaşık 9 kilo esrar maddesi ele geçirdi. Düzenlediği operasyonda numune esrar yakalayan polis şahısların evlerinde yaptığı aramada ise yaklaşık 9 kilo esrar ile lazerli apart takılı bir de suikast silahı ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre; Gaziantep ve İzmir Merkezli çalışan bir uyuşturucu şebekesinin İzmir üzerinden Aydın'da bir esrar toptancısı olarak bilinen şahsa yüklü miktarda esrar maddesi getireceği yolunda ihbar alan Aydın Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, dün gece Germencik'te şahısların buluşma adresine baskın düzenledi. Polisi fark ederek dağ köylerine doğru kaçmaya çalışan 7 kişilik uyuşturucu tacirinden 6'sı yakalanırken, kaçan bir kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Özellikle gençleri hedef aldığı öğrenilen uyuşturucu tacirlerinin sabıklarının da bulunduğu öğrenilirken, yaklaşık 9 kilo esrar ve özel aparat takılı suikast silahı ile birlikte yakalanan şüphelilerin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Uyuşturucu maddenin Anetp ve İzmir bağlantılı olduğunu da tespit eden polis ekiplerinin çalışmalarına genişlettiği öğrenilirken, gözaltına alınan C.T., F.P., T.Y., H.Y., S.P. ve S.T.'nin sorgusunun devam ettiği firar eden S.B. isimli şüphelinin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Germencik Gaziantep İzmir Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title