Haberler

Uyuşturucu Operasyonunda 9 Ünlü Serbest Kaldı

Güncelleme:

Uyuşturucudan gözaltına alınan Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan ve Ersin Korkut'un aralarında bulunduğu 9 ünlü serbest bırakıldı.

Narkotik operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında birçok ünlü ismin de bulunduğu 48 kişi sabah saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin savcılık sorgusu yapıldı. 7 savcı tarafından sorgulanan kişilerden, oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan, Engin Altandüzyatan, Ersin Korkut ve Özge Özpirinçci’nin de aralarında bulunduğu 9 kişi serbest bırakıldı.

APAK VE GÜNAYDIN MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Aralarında Engin Günaydın ve Sarp Apak’ın da bulunduğu 12 kişi ise adli kontrol talebi ile mahkemeye sevk edildi. Uyuşturucu sattığı öne sürülenlerin de aralarında yeraldığı 27 kişi ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

SEREN SERENGİL: TERBİYESİZLİK

Kenan İmirzalıoğlu'nun takdir edilen bir kişi olduğuna dikkat çeken Seren Serengil sayfasına; "Ünlü insanların suçları kesinleşmedikçe sadece ifade vermek için gittikleri emniyetten çıkarken basına haber verilmesi çok çirkin. Özellikle Kenan İmirzalıoğlu duruşu, tavrı, tarzı, kişiliği takdir gören başarılı bir kimlik. Suçu kesinleşmişse beyan edersin. Terbiyesizlik! Bu memlekette kimlerin ne skandalları çıktı. Halk sizi seviyor, bağrına basıyorsa ne yaparsanız yapın boş. Sanatçılara bir şey olmaz! " notunu düştü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Seren Serengil Nehir Erdoğan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title