Haberler

Uyuşturucu Maddeler, Madde Bağımlılığı ve Korunma Yöntemleri Paneli"

İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, geleceği tehdit eden uyuşturucunun son bir yılda 325 can aldığını söyledi.

İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, geleceği tehdit eden uyuşturucunun son bir yılda 325 can aldığını söyledi.

Çitil, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu işbirliğinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğünün katkılarıyla KSÜ Senem Ayşe Konferans Salonunda düzenlenen "Uyuşturucu Maddeler, Madde bağımlılığı ve Korunma Yöntemleri" konulu panelde,  uyuşturucu maddeyle mücadele konusunda bilgi verdi.

Uyuşturucu maddelerin geleceği tehdit ettiğini ifade eden Çitil, özellikle ilkokul, lise ve üniversite çağındaki tüm çocuklar için tehlikeli bir durum olduğunu belirterek, "Emniyet Müdürlüğümüzden aldığımız bilgilere göre, sadece bir yılda ölen vatandaşlarımızın, gençlerimizin sayısı 325'dir.Sadece esrar hariç kullanım oranına baktığımızda, bağımlı olan sayı ise 60 bin civarında ki 4 binin üzerinde vatandaşımız gencimiz de tedavi ediliyor. Bu söylediklerim sadece bir yıl içerisindeki rakamlardır. Bu konu sadece Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığının konusu değil, diğer disiplinlerle de iş birliği içerisinde düşünülmesi gereken bir konu" diye konuştu.

Panelde İl Sağlık Müdürlüğünden Ayşenur Okur ve İsmail Kahraman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Hakan Ulutaşlı ve İl Emniyet Müdürlüğünden Erkan Çelik uyuşturucu maddesinin bağımlılığını farklı konularda ele aldı.

Programa, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Sertpolat, İl Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Yener, Doğu Akdeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma İstasyonu Müdürü Hasan Gezginç, kurumların müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile öğrenciler katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Sütçü İmam Üniversitesi İl Sağlık Müdürlüğü İlker Çitil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title