Haberler

Uyuşturucu Kullanan Genç, Başbakan Davutoğlu'ndan Destek İstedi

Güncelleme:

Başbakan, Van'da vatandaşlarla buluştu. Teravih namazı için geldiği Gevaş'ta uyuşturucu bağımlısı genç Davutoğlun'dan yardım istedi, "Bu pislikten kurtulalım" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Partili Van Tuşba Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldıktan sonra Van Valiliği'ni ziyaret etti. Vali İbrahim Taşyapan ile basına kapalı olarak görüşen Davutoğlu, ardından Gevaş ilçesine geçti. Teravih namazı için Gevaş Merkez Camisi'ne geçen Davutoğlun'dan uyuşturucu bağımlısı Serdar Yentek, yardım istedi.

"BAŞBAKANIMIZ BİZİ TEDAVİ ETTİRSİN, BU PİSLİKTEN KURTULALIM"

Başbakan Davutoğlu, uyuşturucu bataklığından kurtulmak isteyen genci dinledi. Davutoğlu'ndan yardım isteyen Yentek, İHA muhabirine yaptığı açıklamada; "Başbakan'a söyledim uyuşturucu bağımlısıyız. Uyuşturucu kullanıyoruz. Benim gibi kaç tane arkadaşım var. İyi olmak istiyoruz. Bize iş imkanı versinler. Kaymakamımız bizi iki defa tedavi ettirdi, ama sonuç alamadık. Bizi tedavi ettirsin, biz de bu pislikten kurtulalım" dedi.



Ardından camide teravih namazı kılan Davutoğlu namazın ardından toplanan kalabalığı selamlayarak eşi Sare Davutoğlu ile birlikte buradan belediye binasına geçti. Kalabalık arasında sıkışıp kaldığı için ağlayan bir çocuğu da teselli ederek oyuncak veren Davutoğlu, yol güzergahındaki terzi dükkanına geçerek burada terzi Şuayip Savaşer ile görüştü.

BAYRAM İÇİN GÖMLEK İSTEDİ

Görüşmede terzi Savaşer'den kendisine bayram için gömlek dikmesini istedi. Ardından Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Davutoğlu, daha sonra Yüzüncü Yıl Parkı'na geçti.

Burada kendisini bekleyen halkla çay içerek beraberindeki Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile daha sonra Van'dan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Van Valiliği Tuşba Gevaş Yaşam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

KELİMELERE DİKKAT:

başbakan Davutoğlu mu. şu an bir hükümet yok. o zaman başbakan da yok. hoş zaten başbakanken de 23 nisan bebesi gibiydi. varlığıyla yokluğu bir :)

19
18
yanıtYanıtla
Ahmet Mert Türkoğlu:

kime oy verdiyseniz ondan yardım dilenin, utanmazlar

19
9
yanıtYanıtla
aa:

Ak parti ye veriyor gevaşlılar bak bakalım belediye kimde tabi sen mal olduğun için bilip bilmeden konuşuyorsun

yanıt5
yanıt2
@:

oy verirken hdp yardım isterken davutoğlu yok yaa

18
6
yanıtYanıtla
?????:

Oy verirken hdp yardım isterken devlet yok yaa gidin kime oy verdiyseniz ondan yardım dilenin

14
7
yanıtYanıtla
AZİZ:

Başkaleye Uyuşturucu operasyonu yapılırken, HDP liler PKK sempatizanları ortalığı yaygaraya veriyorlardı. . . . İki Kilo Tozun parası ile Bir Otobos alınırken iyiydi. . . . . . . Şimdi de ''Davutoğlu bizi tedavi ettirsin. bize iş versin'' Otobos sahiplerinden iş istesenize. . . . . Bağımlı bir grup gençte Bengü YILDIZ'' ı ziyaret etsin . . . . benzeri taleplerle.

16
3
yanıtYanıtla
barış:

Uyuşturucu ya en çok karşı olan Hdp dir.... biraz sereflice yorum yap...

yanıt4
yanıt16
vanlı:

ne yuzle geldı vana bu vampır van gereken cevabı verdı hala utanmadan vana gelıyor

3
16
yanıtYanıtla
Yazık ya Vallahi Yazık:

Halen Van da sizi seven sizi sayan sizi destekleyecek birileri olduğunumu düşünüyorsunuz. Elinde silahlı teröristlere boyun eğmiş korkakların yaşadığı bir yere hala gitmek erdeminde bulunmanız sizin halen bu insanlardan beklentide olduğunuzu gösteriyor. Yazık ki orada ki millet sizin yaptıklarınıza karşın sizi desteklemek daha sahiplenmek yerine gittiler Törerle adı anılanların yanında yer aldılar. Yazık bence anlayın kanda varsa bozukluk neye yarar yardımlar

13
5
yanıtYanıtla
AS:

Van yerin dibine girse Gurus verirsem nankör milet Kimme oy verdiseniz ondan yardim Alin

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title