Haberler

Uyuşturucu Krizine Girince 3 Saat Kendini Kesti

Güncelleme:

Adana'da uyuşturucu bağımlısı Ahmet A., krize girince bıçakla kendini kesti. Ahmet A., "Tedavi gördüm olmuyor Başbakan bana yardım etsin" dedi.

Adana'da Merkez Sarıçam İlçesi'nin İncirlik Yenimahalle'de oturanuyuşturucu bağımlısı 35 yaşındaki Ahmet A., krize girince eline geçirdiği bıçakla kendini kesti.

5 KEZ TEDAVİ GÖRDÜ KURTULAMADI

Merkez Sarıçam İlçesi'nin İncirlik Yenimahalle'de oturan Ahmet A., 5 yıl önce arkadaşları tarafından uyuşturucuya alıştırıldı. Ahmet A., bu süreçte akrabasının kızı ile evlenip, 2 çocuk sahibi oldu. Uyuşturucudan kurtulmak için 5 kez tedavi görmesine rağmen kurtulamayan Ahmet A., evinde uyuşturucu krizine girdi. Eşi ve çocuklarının evde olmadığı sırada eline aldığı bıçakla vücudunu kesmeye başladı. Oğlunun kendine zarar verdiğini gören annesi İklim A., polisten yardım istedi.

BAŞBAKAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri de Ahmet A.'yı ikna etmeyi başaramadı. Vücudu kan içinde kalan Ahmet A., "Ben 5 kez tedavi gördüm. Bu illetten kurtulamadım. Başbakan'dan yardım istiyorum. Beni uyuşturucudan kurtarın. Ben kurtulmak istiyorum, ama onlar beni bırakmıyorlar. Yardım edin" diye konuştu.

ANNESİ İZLEDİ

Annesi ve polislerin 3 saat süren çabasına karşın ikna edilemeyen Ahmet A., baygınlık geçirince etkisiz hale getirildi. Ahmet A. tedavi için Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncirlik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

fatiha@hotmail.com:

ahmet kardeşim.sen inşaellah adıyaman menzildeki Ellah dostuna git

25
12
yanıtYanıtla
azizpurut_07@hotmail.com:

ALLAH yardımcısı olsun amin

28
1
yanıtYanıtla
ADANALİbleyt_01_03@hotmail.com:

KABAKTEPEYE ŞAFAK OPERASYONU YAPIN . BİTİRİN ŞU PİSLİGİ

9
0
yanıtYanıtla
bulutsamett_25@hotmail.com:

ALLAH CC bu uyuşturcuya düşürmesin zordur kurtulması

6
0
yanıtYanıtla
mehmet arslanmemo_nebo01@hotmail.com:

Allah islah etsin

4
2
yanıtYanıtla
KARTAL CANmacit_can_45@hotmail.com:

bu ileti insanlara satan ve insanları tuyuşturucu tuzağına tuşuren ALLAH ONLARIN BELASINI VERSİN işte bu gençlere ibret olsun

3
0
yanıtYanıtla
OGUZ KOCAÇAYundefined:

sen çocukları niye öldürürsün vijdansın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title