Haberler

Uyuşturucuyla Yakalanan Barbaros Şansal Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Üzerinde 6 gram hint keneviri ile yakalanan Barbaros Şansal, Lefkoşa'da ikinci kez çıkarıldığı mahkemede suçunu kabul etti ve 40 bin lira kefaletle serbest bırakıldı.

KKTC'de üzerinde 6 gram hintkeneviriyle yakalanan ünlü modacı Barbaros Şansal, Lefkoşa'da ikinci kez çıkarıldığı mahkemede suçunu kabul etti ve 40 bin lira kefaletle serbest bırakıldı.

40 BİN LİRA VERECEK

Savcılığın kefaletle serbest bırakılma talebi üzerine mahkeme, sanatçının seyahat belgelerine el koyulmasına karar verdi ve dava sonuçlanıncaya kadar yurtdışına seyahat yasağı koydu. Hâkim ayrıca, Şansal'ın haftada bir gün polise imza vermesine ve 40 bin lira nakit teminat yatırmasına hükmetti.

ERCAN HAVAALANI'NDA YAKALANDI

Şansal, önceki gün İstanbul'dan Lefkoşa'ya giderken, Ercan Havaalanı'nda üzerinde 6 gram hint keneviri ile yakalanmıştı. Narkotik köpeği Cindy, ünlü modacı pasaport kuyruğunda beklerken, uyuşturucu kokusu almış ve polisin sorgusu üzerine Şansal, cebinden uyuşturucuyu çıkarmıştı.

"ÖĞRENCİMİN ÜZERİNDE BULDUM"

Şansal ilk ifadesinde, "Ben bunu bir öğrencimin üzerinde bulmuştum. Elinden aldım, cebime koydum, unutmuşum" demişti. Dün mahkemeye çıkarılan ve hakkında bir gün tutukluluk kararı verilen Şansal, bugün ikinci kez hâkim karşısına çıktı. KKTC'de üzerinde uyuşturucuyla yakalananlara genellikle 6 aydan başlayan hapis cezaları veriliyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Barbaros Şansal Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

coşkun:

Fakirin biri olsa 20 sene yatardı :)

14
0
yanıtYanıtla
ASLI:

iyi bir iş başarmış gibi bide sırıtıyor utanmaz. . .

8
2
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Lan hani içmiyecektin sen söz vermiştin içmiyecem diye söz vermeyi başka bişey verme ile karıştırdın galiba

5
3
yanıtYanıtla
serdar:

ulan su türkiyenin adaletine bak ya . . kenevirden 100 kat daha zararli tütün ve alkol serbest ama kenevir kesinlikle yasak . . kenevirden üretilen bas agrisi ve daha nice hastaliga derman olan 100e yakin cesit haplarida yasaklayin lan ozaman serefsizler. . kenevir ilactir ilac esrar deyil nezaman kafaniza girecek bu ha?

4
4
yanıtYanıtla
HAK:

O ZAMAN DENİZ SEKİ ÇIKSIN HAPİSHANEDEN HAKSIZLIK . . .

7
1
yanıtYanıtla
Men-de-burMobil-IOS:

Chp yi savunuyordu daha nedeni belli oldu

3
3
yanıtYanıtla
?????????????:

BU NE ŞİMDİ. . KIBRIS TA PARASI OLANA UYUŞTURUCU SERBES Mİ????

5
0
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

TİPİ KAÇIK

4
1
yanıtYanıtla
urfali:

isde bu insanliyin yuzkarasi adalet bunu normal birisi yapsa kotesdeyidi yapan u olursa baska

3
2
yanıtYanıtla
ASLANŞAHMobil-ANDROID:

amcalari devreye girmistir

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title