Haberler

Uyuşturucu İçin Hırsızlık Yaptı

Adana'da bisiklet çaldıktan sonra yakalanan bir kişi, eroin bağımlısı olduğu için hırsızlık yaptığını ve bu parayla eroin aldığını söyledi.

Adana'da bisiklet çaldıktan sonra yakalanan bir kişi, eroin bağımlısı olduğu için hırsızlık yaptığını ve bu parayla eroin aldığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Emrah Y. girdiği apartmandan bir bisiklet çalarak kaçmaya başladı. Bu arada takipte olan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakaladı. Zanlının hırsızlık yaptığı yerde 4 bilezik, 8 çeyrek altın, künye ve 3 yüzüğün de çalındığı tespit edildi.

İfadesi alınan zanlı altınları kendisinin çalmadığını ancak bisikleti çaldığını belirterek, "Ben eroin bağımlısıyım, bu nedenle bisikleti satıp eroin alıyorum. Bağımlı olduğum için hırsızlık yapıyorum, bağımlılıktan kurtulsam hırsızlık yapmam. Vücudum eroin istediği zaman param olmadığından mecbur hırsızlık yaparak eroin alıyorum. Ne olur beni kurtarın" dediği öğrenildi.

Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title