Haberler

Uyuşturucu Baskınında Kalem Tabanca Ele Geçirildi

Narkotik suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Güngören ve Fatih ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirledikleri şahıslara yönelik operasyon yaptı. Operasyonda uyuşturucu maddelerin yanı sıra ele geçirilen kalem tabanca da dikkat çekti.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Güngören ve Fatih ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirledikleri şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Güngören ilçesinde yapılan operasyonda şahısların eve gelmesi beklendi. Şahıslardan birinin eve gelmesi ile operasyonu başlatan narkotik polisi, eve baskın yaptı. Baskın anı ise polis kamerası tarafından an ve an görüntülendi.

Güngören'deki operasyonda İ.B, M.K., ve K.R isimli üç şahıs gözaltına alınırken zanlıların kaldıkları evde yapılan aramada 4 bin 75 adet ectasy hap, 803 gram kokain, kokain maddesine işlemek amacıyla kullanılan 4,5 litre amonyak, 2 adet hassas terazi ve 20 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yapmaktan gözaltına alınan İ.B, M.K., ve K.R ise sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fatih'teki operasyonda ise 655 gram toz esrar, 1 adet glock marka tabanca, 1 adet kalem tabanca ve 31 adet mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.B ise adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul Güngören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title